Evenimente

# move on # conventie fitness #timp liber #fitness

Bucurestiul devine in weekend punctul zero al fitnessului

Pe 1-2 octombrie, la Hotel CARO din Capitala are loc o conventie internationala de fitness de traditie. Cu prilejul Move On, la Bucuresti se vor aduna nume mari din domeniu, atat din Romania, cat si din strainatate. Cele doua zile sunt pline de workshopuri energizante alaturi de traineri consacrati.

Editia a III-a a Move On va beneficia de prezența unora dintre cei mai renumiți instructori internaționali, precum Carlos Ramirez, Anastasia Alexandridi, Sasa Nocerino, superstarul Alexander Fomin sau Vitaly Voznyuk, dar și o mulțime de nume mari din România.

"Fomin este unul dintre regii coregrafiei din zilele noastre, în timp ce Vitaly este un instructor cu o orientare de 360 grade și promite pentru această convenție o clasă unică de Les Mills Super Training. Cu dragoste și pasiune am organizat și partea de dans, de care se va ocupa Anastasia Alexandridi, renumită pentru stilul puternic de predare, carisma și pasiunea cu care își face meseria.  

La capitorul Functional Training îi vom avea alături de noi pe Vitaly din Rusia, dar și super echipa noastră: Anca Bucur finalistă la Les Mills SUPERSTAR 2015 si Miss Fitness Univers de trei ori consecutiv, Kiki Constantinescu - primul Presenter Internațional de Fitness din România, Iulian Panait și Andreea Pavel doi dintre cei mai buni instructori Les Mills Instructors din Balcani, și nu în ultimul rând pe Peter Ambjorn, creierul din spatele Les Mills România si omul care a făcut posibilă expansiunea acestor programe umitoare în World Class România și apoi în toată țara", au povestit organizatorii evenimentului. 

De asemenea, iubitorii de clase "mind and body", vor putea participa la clase de Yoga sau Pilates. Pentru cei interesați să se alăture unei clase de Hatha Yoga, trebuie să știe că acestea vor fi conduse de profesori pregătiți în India și România, toți certificați Yoga Alliance USA. Partea de Pilates va fi coordonată exclusiv de echipa Move On Pilates Academy.

Totodata, Anastasia Alexandridi vine să vă împărtășească din experiențele pe care le-a acumulat pe cele mai prestigioase scene din lume, printr-un workshop de dans pe care îl va susține duminică, 2 Octombrie la World Class Moving. Cei interesați vor putea învăța pași și mișcări deosebite, combinații interesante și coregrafii speciale. Este o ocazie deosebită să dansați alături de unul dintre cei mai reumuți presenteri internaționali din lume.

Pentru instructorii de aerobic, organizatorii convenției internaționale Move On Fitness Planet au si un concurs special. Pentru mai multe detalii despre conferinta si despre concurs, intrati pe paginile dedicate evenimentului aici si aici

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea