Evenimente

#bucharest fashion week 2014 #bucharest fashion week #fashion

Bucharest Fashion Week 2014, continua cu noi surprize

Bucharest Fashion Week 2014 continua cu o noua serie de prezentari de moda spectaculoase. Cel mai mare festival de moda din Romania a debutat ieri, 1 decembrie, si a dat, astfel, startul celor mai importante evenimente de fashion din sud-estul Europei.

 

Cea de-a doua seara a festivalului Bucharest Fashion Week aduce in lumina reflectoarelor cele mai noi colectii ale designerilor Cristiana Maria Purdescu, Marina Micanovic (Serbia), Nikita Rinadi (Republica Moldova), Niki B. (Italia) si Adela Diaconu & Ciprian Vaida. Nu in ultimul rand, Liliana Andronic & Sergiu Bechian (UAD Timisoara) vor prezenta publicului o colectie unica, realizata din fermoare. Cei doi studenti au utilizat intr-o maniera creativa popularele fermoare YKK. Colectia acestora va fi prezentata in premiera la Bucharest Fashion Week 2014 si include creatii vestimentare ce pot cantari pana la 18 kilograme.

Prima seara a Saptamanii Modei la Bucuresti a fost deschisa de un show realizat de Stan Boyz, cu o coregrafie semnata Emil Rengle. Mai apoi, designerii Ana Radu, Mineli, Elena Perseil, George Hojbota si Andreea Dogaru si-au prezentat cele mai noi colectii in cadrul evenimentului. si cum Bucharest Fashion Week este un sustinator al tinerelor talente din industria modei romanesti, festivalul le-a oferit Denisei Pricop, Alexandrei Lazar si Nicoletei Obis, absolvente ale Atelierelor Ilbah, posibilitatea de a-si lansa colectiile de debut.

In cele sase zile ale Bucharest Fashion Week 2014 vor participa peste 30 de designeri romani si internationali. De asemenea, pentru prima oara in istoria evenimentului, cei mai talentati studenti ai Facultatilor de Moda si Design din Romania vor fi premiati de catre partenerii Bucharest Fashion Week cu masini de cusut profesionale si materiale de lux.

Ca in fiecare an, la Bucharest Fashion Week vor avea loc si Miss Romania si Top Model Romania, cele mai importante concursuri de gen din tara noasta, dar si traditionala Gala a Fotbalului Romanesc si Romanian Fashion Awards.

Mai multe informatii despre Bucharest Fashion Week 2014 si designerii care vor participa la cel mai important eveniment de moda din Romania sunt disponibile pe www.bfashionweek.com, iar mai jos puteti consulta programul integral al Saptamanii Modei la Bucuresti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea