Evenimente

#balet #carmina burana #ballet flamenco de madrid

Ballet Flamenco de Madrid prezinta spectacolul "Carmina Burana"

Ballet Flamenco de Madrid, una dintre cele mai prestigioase trupe de flamenco din lume, va demonstra pe viu spectatorilor ca flamenco este o arta, este viata in sine, un univers de pasiune, un dans al senzualitatii, seductiei, suferintei si al bucuriei.

Sub conducerea directorului artistic Luciano Ruiz, peste 30 de artisti de notorietate internationala, muzicieni si dansatori, vor putea fi admirati pe scena Salii Palatului, in data de 24 noiembrie, incepand cu ora 19:30, evoluand intr-un spectacol de o frumusete vizuala impresionanta, "Carmina Burana".

"Carmina Burana", cea mai stralucitoare cantata scenica de Carl Orff a carei premiera a avut loc in anul 1937, fascineaza si astazi publicul din intreaga lume. De-a lungul anilor, in jurul acestei ample lucrari a compozitorului german au fost montate numeroase spectacole, dar cea mai expresiva si cea mai aplaudata punere in scena a fost realizata de Compania de Dans "Ballet Flamenco de Madrid".

"Carmina Burana" este un spectacol de o frumusete uimitoare. in plus si foarte indraznet. Sub conducerea directorului artistic Luciano Ruiz, artistii Ballet Flamenco de Madrid, au creat un melanj intre 21 de poeme profane si sacre din epoca medievala si le-au imbinat armonios cu dansul flamenco. Rezultatul a fost unul extraordinar, iar succesul la public este urias peste tot in lume.

Muzica, forta dansului, pulsatia scenica si gesturile magnifice ale celor 30 muzicieni si dansatori fabulosi mentin atentia si curiozitatea publicului pe intreg parcursul spectacolului. Miscarile corpurilor si ritmul flamenco sunt foarte pretioase. Vorbesc. Povestesc. Cu arta. Cu vraja. Cu "olé!". Sunetul tocurilor care se misca cu o viteza ametitoare cuceresc.

Din punct de vedere vizual spectacolul este unic, impresionant. Luminile se amesteca cu ritmurile. Privirile dansatorilor cu arta. Este vorba despre o poveste de iubire pasionala cu final fericit, tesuta prin dans.

Partea a doua a spectacolului, Ballet Flamenco de Madrid ii invita pe spectatori la fiesta, o petrecere autentica a dansului flamenco, plina de pasiune, veselie si emotie. Acesta este momentul in care flamenco apare exact asa cum este: o poezie a gratiei si virtuozitatii miscarii picioarelor, un dans al fericirii si bucuriei.

Biletele au fost puse in vanzare si pot fi achizitionate de la Sala Palatului, sau prin intermediul retelelor Bilete.ro, Bilet.ro si Eventim.ro. Preturile biletelor variaza in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza: VIP – 199 lei, Cat. I – 160 lei, Cat. II – 120 lei si Cat. III – 80 lei.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea