Evenimente

#Ed Sheeran Bucuresti #pregatiri concert Ed Sheeran #Ed Sheeran #Ed Sheeran in Romania #bilete Ed Sheeran #concert Ed Sheeran

Au inceput pregatirile pentru cel mai mare show pop al anului – concertul Ed Sheeran

Pregatirile pentru cel mai mare concert al anului au inceput deja: 43 de camioane de echipamente, 212.000 kg de otel, 300 de metri patrati de ecrane si peste 200 de oameni de productie – de ieri (nr. - 25 iunie) se construieste scena unei experiente de neuitat.

Ed Sheeran – artistul cu cele mai mari vanzari mondiale in 2017 (IFPI) a inclus Romania in seria de spectacole ce promoveaza cel de-al treilea album de studio, premiat cu Grammy, intitulat ‘÷’ (Divide). Concertul va avea loc pe 3 iulie, pe Arena Nationala din Bucuresti. In deschidere, vor concerta doi dintre cei mai iubiti tineri artisti ai momentului, James Bay si Zara Larsson.

Pentru concertul care va aduna peste 50.000 de fani, o echipa de 85 de profesionisti, cu ajutorul unui personal tehnic local de inca 120 de oameni, vor construi in 4 zile scena, sistemul de sunet si display-urile de redare video foarte complexe, in total 212.000 kg de echipament care au fost aduse cu 43 de camioane de productie. Spectatorii vor putea vedea concertul si pe cei 300 mp de ecrane.

Sheeran, care canta singur pe scena, neinsotit de trupa, backing vocals, dansatori sau orchestra, se bazeaza doar pe chitara sa acustica si pe o pedala looper personalizata pentru a-si tine publicul cu sufletul la gura.

Biletele la concertul Ed Sheeran Bucuresti se pot achizitiona online, pe http://www.eventim.ro/ro/artist/ed-sheeran-1010/profile.html.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea