Evenimente

#arta de a fi femeie #femeie #feminitate #training

Arta de a fi femeie! Locul in care iti poti descoperi feminitatea

"Arta de a fi femeie" este un training orientat spre restabilirea si descoperirea energiei feminine, intelegerea legilor fundamentale care reglementeaza relatia dintre barbat si femeie, intelegerea originii naturii feminine.

Doriti sa va redescoperiti feminitatea? Sa intelegeti ce va incurca sa scapati de presiunea responsabilitatii? Sa vedeti de ce pentru o femeie moderna e atat de greu sa se uneasca cu originea ei feminina? Atunci va invit la trainingul "Arta de a fi femeie".

Trainingul "Arta de a fi femeie" este o oportunitate unica sa incepeti a trai in armonie cu propria persoana si lumea din jur, sa capatati echilibrul interior, adevarata si pura feminitate cu care ne-a inzestrat natura.

Pentru a trezi feminitatea, e putin sa porti o rochie si o impletitura. Procesul de "dezghetare" al energiei feminine necesita o munca profunda cu tine insuti.

In cadrul trainingului "Arta de a fi femeie" veti trece prin anumite practici, exercitii si meditatii pentru a ne umple de energie feminina, va veti redeschide si, categoric, o sa priviti cu alti ochi feminitatea si propria viata!

Femeia femenina este moale dar puternica, inteleapta dar nu gandeste mult, gratioasa dar cu coloana vertebrala, ea poate obtine tot ce-si doreste, dar ramane blanda.

O astfel de femeie este in stare sa atraga un barbat adevarat!

Costul unei singure zi de training este de 350 lei.

Elena Cucicovschi a decis sa faca cadou de inceput de an tuturor femeilor care doresc sa-si "dezghete feminitatea", iar cu aceasta ocazie puteti participa GRATUIT!!!

Poate participa orice femeie, indiferent de varsta si clasa sociala.

Locurile sunt limitate. Doritoarele sunt rugate sa plaseze cererea la adresa de e-mail: fiifeminina@gmail.com, sau pe pagina noastra de Facebook "Arta de a fi femeie".

Trainingul va avea loc in data de 28 ianuarie, ora 18:30. Locatia va fi anuntata in functie de numarul de persoane.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea