Evenimente

#ravi coltrane #Ravi Coltrane bucuresti # concert Ravi Coltrane

Afla care este programul concertului Ravi Coltrane Quartet

Pe 22 februarie are loc concertul Ravi Coltrane Quartet, la Sala Radio, Bucuresti. Concertul Ravi Coltrane de la Bucuresti face parte din turneul european de promovare a albumului “Spirit Fiction”.

Ravi Coltrane va fi acompaniat de alti trei muzicieni de exceptie: David Virelles - pian, Dezron Douglas - bass si Johnathan Blake – baterie.

Setlistul concertului din Capitala va contine si interpretari personale ale lucrarilor lui John Coltrane, tatal artistului.

De asemenea, Jazz Syndicate Live Sessions a mai pregatit o surpriza iubitorilor de jazz: in deschiderea concertului Ravi Coltrane vor urca pe scena Sorin Zlat Trio.

Bilete cu locuri pe scaune au fost epuizate, insa mai exista un numar limitat de bilete in picioare, care se pot cumpara din Reteaua Eventim si online pe eventim.ro, la pretul de 75 lei.

Accesul in sala de spectacol va fi permis incepand cu ora 19.00, concertul urmând sa inceapa la ora 19.30, in prezentarea celebrului realizator de programe de Jazz, FLORIAN “MOsU” LUNGU.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea