Evenimente

#buchete florale #buchete de flori #buchete

8 culori pentru buchetul de flori preferat

In luna iulie Floria sarbatoreste 8 ani, iar cu aceasta ocazie a creat o colectie speciala de flori. Cei 8 ani de experienta in floristica sunt reprezentati de Floria prin 8 culori populare ale florilor – rosu, roz, galben, verde, alb, violet, portocaliu, albastru.

 

Buchetele propuse de floristi sunt un manifest pentru folosirea culorilor accent in buchete, nota distinctiva a buchetelor de-a lungul anilor. In plus, culoare este ceea ce florile aduc in casa fiecaruia dintre noi, alaturi de bucurie si optimism.

In 8 ani, Floria a livrat peste 130.000 buchete catre destinatari din intreaga tara, dar si in destinatii indepartate din lume, precum Hong Kong, Manila, Puerto Rico, Tokyo sau Dubai.

Buchetele si aranjamentele de flori pot fi comandate online cu livrare oriunde in Romania in 2 ore de la finalizarea comenzii, iar fiecare livrare este transformata intr-o experienta memorabila. Florile ajung la destinatie proaspete, parfumate si sunt daruite direct in mana destinatarului de catre un curier agreat de Floria.

In fiecare zi, echipa Floria este martora exprimarii sentimentelor prin intermediul florilor. Sunt intalnite frecvent mesajele emotionante, versuri ce se intind pe cateva pagini, case umplute cu flori, buchetele uriase cu sute de trandafiri sau cererile in casatorie printre flori. Aceste comenzi inedite raman nu doar in amintirea destinatarului si expeditorului, ci si in cea a echipei Floria.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea