Evenimente

#adfel 2015 #Zilele Culturale ADfel #evenimente

Zilele Culturale ADfel 2015 fac lumea mai buna, in mod neconventional

ADfel, singurul eveniment de branded entertainment din Romania, implineste 10 ani. Pentru al zecelea an consecutiv, ADfel demonstreaza cum arata publicitatea bine facuta, dovedind ca poate fi interesanta, interactiva si chiar asteptata. Editia aniversara va avea loc intre 21 si 27 septembrie 2015, pe terasa Fabrica, din Bucuresti.

Evenimentul va incepe cu Zilele Culturale ADfel, ce se desfasoara in perioada 21 - 23 septembrie. Organizatiile non-guvernamentale, asociatiile si institutiile din zona culturala, sociala, ecologica si educationala vor avea la dispozitie primele trei zile din cadrul evenimentului pentru a-si prezenta ideile cu care vor sa schimbe lumea.

Cele mai nastrusnice idei de promovare pentru cele mai nobile cauze se vor desfasura in locul care gazduieste, pentru al zecelea an, singurul festival de branded entertainment din Romania. Picturi pe apa, ateliere de tot felul, proiecte DIY, cautare de comori sau terapie psihologica - fulger: te distrezi cu folos si afli cu ce proiecte incearca organizatiile sa infrumuseteze lumea.

Evenimentul reuneste activitati neconventionale prezentate de branduri, proiectii de reclame, competitia de parodii publicitare Grand Spoof, idei neconventionale ale organizatiilor care vor sa faca lumea mai buna si cele mai bune idei publicitare din lume la ADfel Galleries. 7.000 de oameni sunt asteptati sa participe la intamplarile din Fabrica si alte sute de mii sa le urmareasca online.

Mai tineti minte cum era lumea in 2006? Cuvantul crowdsource tocmai era inventat, Pluto era dezbracata de drepturile ei de planeta, Google cumpara YouTube, mai era un an pana sa apara iPhone-ul si inca vreo 5 pana sa fie inventat Centrul Vechi. Terasa La Motoare era inca cel mai cool loc din Bucuresti si acolo incepea ADfel, evenimentul de publicitate neconventionala.

Ce vom vedea la ADfel 2015

Experientele de brand si activarile destepte vin si anul acesta pe terasa Fabrica, pentru a demonstra cum ideile bune ajung din brainstorming-uri in lumea reala. Ideile din acest an sunt inca in curs de pregatire, impreuna cu partenerii evenimentului si cu brandurile creative din Romania.

Joi, 24 septembrie, Pate-ul Ardealul va da gust reclamelor romanesti la Grand Spoof by Ardealul, premiind creatiile castigatoare, inscrise pe platforma The Creator.

„In 10 ani, am vazut cum ADfel s-a umplut de idei neconventionale mult peste media publicitatii pe care o vedem zi de zi in jurul nostru. Asa ca ne pastram misiunea de a schimba felul in care este vazuta publicitatea – atat de catre cei care genereaza si aproba ideile, cat si de ce cei care le vad, silit sau cu placere”, a declarat Marin Preda, coordonatorul ADfel si Events Manager IQads.

Companiile si agentiile care vor sa creeze experiente pentru cel mai cool public din Bucuresti se pot alatura ADfel luand legatura cu Marin Preda (Events Manager IQads), la marin@IQads.ro. Puteti face istorie, intrand in galeria celor 400 de idei ADfel de pana acum, fie creand idei originale care vor putea fi apoi implementate si in alte contexte, fie aducand si la ADfel idei neconventionale deja create. Vedeti cele mai bune idei de pana acum de la ADfel pe site-ul evenimentului si in selectia de mai jos.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea