Evenimente

#un nou univers # concert vunk #vunk #concert

Vunk promite sa ne duca intr-Un Nou Univers!

Dupa indelungi eforturi si nopti nedormite, trupa Vunk lanseaza albumul "Hituri si mituri", in cadrul unui concert ce va avea loc mine, la Sala Polivalenta din Bucuresti. Concertul "Un Nou Univers" promite sa ii surprinda pe fani cu detalii inedite.

 

“Este ziua cea mai importanta din fiecare an, din punct de vedere artistic. Este Revelionul, Craciunul, Pastele si toate cad pe 7 octombrie. Este al 4-lea an de Sala Polivalenta. In invatamant, asta inseamna ca terminam un ciclu si trebuie dat un examen de absolvire. Cum este bacalaureatul, masterul, examenul de diploma. Doar ca mai frumos. Intrebarea care nu ma lasa sa dorm de cateva nopti si ma trezesc dupa doar 4-5 ore de somn este - vom putea sa facem un spectacol mai bun ca anii trecuti, am invatat sa fim si mai buni, am invatat din greselile vazute sau nevazute de public, reusim sa facem cele trei inovatii tehnologice pe care ni le-am pus in cap? Am emotii. Avem emotii. Detinem emotii mari si le crestem sa le eliberam in seara de miercuri”, spune Cornel Ilie.

Doua tone de leduri, ecrane uriase, noi „planete” pe care spectatorii le vor putea atinge cu mainile si liderul trupei Vunk care va plana deasupra publicului la propriu si va demonstra ca intr-UN NOU UNIVERS puterea visului este mai mare decat cea a gravitatiei sunt cateva dintre elementele spectaculoase ale show-ului pus in scena de VUNK pe 7 octombrie.

Pe aceeasi scena vor mai canta si Robin and the Backstabbers.

Biletele pot fi achizitionate din rețeaua magazinelor Germanos, Diverta, Orange și Vodafone, precum si din oficiile Postei Romane, sau de la terminalele de plata Zebra Pay din întreaga țară. De asemenea pot fi achizitionate si online de pe iabilet.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea