Evenimente

#evenimente 11-12 noiembrie #Bounty Fair #unde mergem in weekend

Unde mergem in week-end-ul 10-11 noiembrie 2017

Cod rosu pentru iubitorii de design contemporan si cultura vintage! In week-endul 11-12 noiembrie are loc a 19-a editie de V for VINTAGE, targ de design contemporan si cultura vintage. Tot in acest week-end au loc si Bounty Fair, dar si #Creativo.

In acest week-end, intersectia dintre Calea Victoriei si Bulevardul Regina Elisabeta devine loc de intalnire pentru cea mai mare comunitate de pasionati de design contemporan, vintage autentic, accesorii, bijuterie contemporana si design de obiect. V for VINTAGE aduce peste 100 de designeri atent selectati de juriul editiei. Despre magia V for VINTAGE poti citi aici.

Tot in acest week-end, Bounty Fair sarbatoreste 3 ani plini de culoare si zambete alaturi de artisti creativi intr-un cadru de poveste. Scopul evenimentului este de a populariza creativitarea si talentul romanesc, de a informa oamenii despre calitatea si unicitatea produselor lucrate manual, de a sustine productia si producatorii autohtoni, dar si de a crea un mediu de dezvoltare creativa pentru copii si pentru cei dornici sa participe la ateliere. Totodata, Bounty Fair este un eveniment dedicat intregii familii, indiferent de varsta.

#Creativo

In acest week-end, ai si sansa de a-ti hrani pasiunea pentru moda, dar si pentru masina de cusut. La #Creativo, vei avea parte de nenumarate workshop-uri si atelierele de croitorie, desen de moda, croit dupa tipare, retusuri si drapaje! Pentru cateva ore te vei simti ca un adevarat croitor, designer sau proiectant de imbracaminte si vei pleca acasa cu un produs realizat chiar de mainile tale!


KINOdiseea pentru copii si adolescenti

Nici cei mici nu sunt uitati in acestt weekend!

Pana la 15 noiembrie, are loc KINOdiseea, cel mai mare festival de film pentru copii din Europa Centrala si Sud-Est.

Timp de opt ani, KINOdiseea a adus in atentia publicului cele mai noi si apreciate filme pentru copii, premiate la festivaluri internationale, productii educative, care nu intra de obicei in reteaua de distributie clasica.

Anul acesta vor avea loc doua competitii de lungmetraje – KINOdiseea Junior aduce pe marele ecrane de la Cinema Muzeul Taranului, Cinema Eforie, Cinema Pro si in cortul KINOdiseea din Piata Universitatii, 11 filme dedicate copiilor intre 3 si 14 ani, parintilor si profesorilor. In selectia oficiala a competitiei KINOdiseea Youth sunt incluse sase titluri pentru tinerii de peste 15 ani si cinefili, care vor fi proiectate la Cinema Eforie intre 10 si 12 noiembrie.

Festivalul include si cinci competitii de scurtmetraje, pentru diferite grupe de varsta, care vor putea fi urmarite pe 11 si 12 noiembrie la Muzeul Grigore Antipa – Sala Multimedia.

 Tot sambata aceasta, 19:00 – 20:00, cei mici vor fi fascinati de prezentarea „Impact cu asteroizii. Care sunt sansele?”, organizat de Observatorul Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”. Cei interesati vor afla cu aceasta ocazie, cati asteroizi s-au descoperit pana in prezent, cati ne ameninta planeta si ce s-ar intampla daca unul dintre ai ar avea GPS si ar cadea intr-un loc binecunoscut din Bucuresti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea