Evenimente

#show aviatic Baneasa #show aviatic #Bucharest International Air Show #BIAS 2017

Unde mergem in week-end: BIAS 2017, cel mai impresionant show aerian al Romaniei. Programul complet

Sambata, 22 iulie 2017, intre orele orele 10.00 si 22.00, pe Aeroportul International Bucuresti Baneasa–Aurel Vlaicu  are loc a noua editie a “Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition”, cel mai impresionant show aerian al Romaniei. 


Intrarea publicului la BIAS este libera! Evenimentul, care a adunat nu mai putin de 150.000 de oameni la editia precedenta,  va reuni 100 de aeronave civile si militare dar si peste 250 de piloți si parasutisti. Intrarea la spectacolul aviatic este gratuita.

BIAS 2017 va fi un spectacol de forta aeriana si precizie matematica, in care asii aviatiei civile si militare din Romania, dar si din Turcia, Polonia, Ungaria, Marea Britanie, Germania, SUA, Grecia, Austria si Lituania vor incanta spectatorii cu acrobatii aeriene uluitoare si demonstratii de elita, dar si cu aeronave expuse la sol.

In premiera la BIAS 2017, vor evolua cele mai spectaculoase avioane de lupta F-16 Fighting Falcon, intrate de curand in flota Armatei Romane.

CITESTE SI:

Unde ne racorim in Bucuresti. Topul piscinelor din Capitala

Cod galben de canicula! De cand incepe naduful

 Unde te poti distra alaturi de cei mici

Concediul la mare, o adevarata terapie. Ce beneficii au valurile marii asupra organismului tau

Detalii despre show gasesti pe bias.aero.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea