Evenimente

#cel mai mare eveniment Lego pentru copii ##Dichisar #Zilele Uriasi de Pantelimon #festival toamna

Unde iesim in weekend. Activitati pentru cei mici, dar si pentru cei mari

Weekendul 14-15 octombrie se anunta frumos! Ar fi si pacat sa stam in casa! Iata propunerile noastre pentru intreaga familie!


Pana duminica, 15 octombrie, te mai poti bucura de Toamna bucuresteana!, organizata in Parcul National Lia Manoliu, unde vor fi prezenti zeci de producatori artizani si colectionari care va vor astepta cu produse naturale, traditionale, obiecte realizate manual si obiecte de colectie. 

Nu vor lipsi pastrama si sarmale la ceaun, tochitura si bulz, saramura de peste, crap, pastrav la tepusa, storceag si vitel la protap, udat cu must proaspat si vinuri din potgoriile vrancene...

Vor fi amenajate mustarii traditionale, unde se va putea gusta must proaspat, stors la fata locului din diverse soiuri de struguri. Se vor putea degusta placinte domnesti si prajituri de casa, ciocolata de casa fara zahar si prajitura Bucuresti, poale-n brau si cozonac domnesc, mustar de Tecuci, miere si produse apicole, dulceturi si zacusti, fructe si legume proaspete, afumaturi si branzeturi, kurtos kalacs, turta dulce si covrigi. Detalii aici.

Dupa festinul alimentar, ati putea da o fuga  Make a Point, care organizeaza  Zilele Uriasi de Pantelimon, primul eveniment de community street art din Romania! , Evenimentul îsi doreste sa ia în serios arta stradala, cultura urbana si rolul pe care acestea le pot avea în transformarea oraselor, întocmai asa cum merita. Prin aducerea împreuna a locuitorilor cu artistii aspiram la crearea unui laborator pentru dezvoltare urbana la firul ierbii. Descopera aici artistii internationali care vor veni în premiera în Romania la Zilele Uriasi de Pantelimon.

Relaxare pentru doamnele dichisite

Vin 2 zile de fun, food & shopping alternativ pentru doamne! #Dichisar e locul in care trebuie sa fii ca sa-i descoperi inainte sa devina faimosi: designeri si creatori romani trending, de care inca nu-ti spune nimeni dar pe care urmeaza sa ii vezi in curand in toate revistele. Cine ar putea rezista ofertei?

• Shopping alternativ cu 50 dintre cei mai fun noi creatori romani
• Ciocolata, muffins, bomboane si macaroons fara rusine
• Brunch & Coffee de weekend
• Henna, tatuaje temporare si selfies cu fetele

Muzica buna, cadouri surpriza, stat la povesti si tot ce mai trebuie pentru un weekend memorabil. Intrarea e gratuita!

Domnii care nu-si insotesc sotiile la shopping ar putea sa dea o fuga la cea de-a 51 -a Editie Rom-Antique, care se desfasoara intre 13 Octombrie pana pe 15 Octombrie intre orele 10 si 19. In cadrul acestui eveniment veti putea intra in contact cu marii colectionari de arta, antichitati, produse vintage si de colectie din toata tara!

Cel mai mare eveniment Lego pentru copii

In acest weekend, copiii sunt invitati la cel mai mare eveniment de constructie Lego al anului: Lego Ninjago. Pe 13, 14 si 15 octombrie, Sun Plaza devine cartierul general LEGO NINJAGO. Vor fi premii la fiecare ora si toti participantii vor fi rasplatiti pentru eforturile lor deosebite cu o minifigurina NINJA.

Cu un pic de antrenament si multa ambitie, orice copil poate fi un adevarat maestru NINJA. Singurul lucru pe care trebuie sa îl faca este sa treaca de cele cinci misiuni. Afla ce presupun acestea pe website sau pe Facebook.

Parintii care nu au planuri pentru duminica pot inncerca sa gateasca alaturi de cei mici. Organizatorii atelierului “Bucatarii mici si talentati” afirma ca activitatile de gatit inspira curiozitatea si gandirea copiilor. Prin experimentare, dezvolta îndemanare si pasiune. Gatitul este si un mod de a fi creativ. Noi impreuna cu ei am redescoperit copilul din noi. Joaca, veselia, rasetele dar si participarea activa la aceste activitati ne binedispus si relaxeaza. Atelierul costa 40 de lei! Detalii aici. 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea