Evenimente

#unde mergem in weekend #Creative Fest #evenimente weekend #noaptea alba a filmului romanesc

Unde iesim in week-end: concerte, targuri, experimente in premiera in Romania

Weekend plin pentru bucuresteni: trei zile de concerte, targuri in aer liber, festival de shopping by Andreea Esca, cel mai mare experiment mondial de privit ochi in ochi... Cine poate sa stea in casa la asa oferta?

Startul distractiei se da astazi, 22 septembrie! In weekendul 22 - 24 septembrie 2017, Primaria Municipiului Bucuresti, prin creart – Centrul de Creatie, Arta si Traditie, organizeaza la Romexpo (scena va fi amplasata la Intrarea A) Creative Fest. Vor fi trei zile de concerte, arta urbana, demonstratii de graffiti si freestyle, acrobatii cu skateboard si biciclete, o zona gastronomica, dar si multe alte activitati.

Tot vineri, 22 septembrie, are loc si Noaptea Alba a Filmului Romanesc in Bucuresti, dar si in Cluj. Festivalul are loc intr-o singura noapte, in 8 locatii - sali de cinema si locuri neconventionale, iar cinefilii vor putea urmari aproximativ 40 de filme de fictiune si documentare de lung si scurt metraj, in proiectii speciale sau in premiera si avanpremiera. Mai multe informatii gasesti aici.

De vineri, 22 septembrie, si pana duminica, poti participa si la degustare gratuita a aromei preferate de macaron, in cadrul celei de-a patra editiia Fête de la Gastronomie/ Sarbatoarea Gastronomiei, organizata de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Franceza din Romania (CCIFER), Ambasada Frantei în Romania, Institutul Francez din Romania si Business France alaturi de partenerii sai.

Sambata, pe 23 septembrie, incepand cu ora 14:00, in Piata Revolutiei, cel mai mare experiment mondial de privit ochi in ochi are loc si la Bucuresti, World’s Biggest #EyeContact Experiment. Ideea de la care au pornit organizatorii este data de raspunsul la intrebarea:  “Unde a disparut conexiunea umana? impartaseste 1 minut de contact vizual pentru a afla...”.  In ziua evenimentului, clipul va fi trimis catre The Liberators in Perth, Australia, unde clipurile din toata lumea vor fi compilate intr-un singur clip uimitor care va fi distribuit in toata lumea.

Tot in aer liber, poti merge si la cel mai relaxant mini-festival urban de la firul ierbii, un adevarat city break in mijlocul orasului, la Gradina cu Artisti.

In weekendul 23-24 septembrie, in Parcul Kiseleff din Sectorul 1 al Capitalei, intre orele 10:00 -19:00, bucurestenii sunt invitati sa-si aminteasca si sa viseze impreuna la alte orizonturi.

La Gradina cu Artisti, va vor astepta artizani si mesteri priceputi care au cu ce se lauda: accesorii felurite, decoratiuni, jucarii, turta dulce delicioasa, inghetata si multe alte lucrusoare de purtat, de gustat, de oferit in dar sau de luat acasa. 

Doamnele si domnisoarele care isi doresc sa isi reinnoiasca garderoba au un motiv de bucurie in acest weekend : Festivalul de shopping Half is free by Andreea Esca, care are loc maine intre ore 10 si 19, la The ARK. Pasionatele de shopping vor putea alege din zeci de branduri cunoscute si vor avea ocazia sa cumpere haine create de designer, decoratiuni, bijuterii sau cosmetice, toate reduse la jumatate de pret.

Daca nici unul dintre evenimente nu sunt pe gustul tau, mai avem o propunere: Noaptea Caselor - Home Matasari, care loc tot sambata, intre orele 20:00 si  3:00!

Nici iubitorii de animale nu au fost uitati weekendul acesta. Ei sunt asteptati la DogFest! In perioada 23 septembrie – 8 octombrie, parcarile magazinelor Hornbach se transforma in destinatia ideala pentru celebrarea prieteniei dintre stapan si cainele sau. Evenimentul va cuprinde prezentari de rase, traseu de obstacole si demonstratii spectaculoase de dresaj, iar cei inscrisi in competitie se vor bucura de multe surprize si premii.

Targuri de duminica

Daca sambata nu prea ai reusit sa iesi din casa, poti recupera duminica.

Fanii targurilor nu pot lipsi de la Bounty Fair#28 - editie de toamna, eveniment de design romanesc, intr-o atmosfera ca de vacanta, in centrul Bucurestiului: 60 de branduri in targ, ateliere pentru cei mici, hamace in gradina, inghetata, tombola cu premii pe loc si multa voie buna!

Cei care doresc sa se aprovizioneze cu ingrediente proaspete pentru saptamana urmatoare sunt asteptati la V for Verde Local Market, duminica intre 12:00 - 19:00, intrarea libera. Micii fermieri vor aduce legume si fructe din surse de incredere si produse bio si organice, made in Romania.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea