Evenimente

#alvum Carla's Dreams #bilete concert Carla's Dreams #Carla’s Dreams #lansare album #concert Carla's Dreams

Un nou album Carla's Dreams! Cand si unde va fi lansat

Carla's Dreams le pregateste fanilor un nou album intitulat "Antiexemplu". Albumul va fi lansat in cadrul unui concert ce va avea loc la Arenele Romane pe 13 mai 2017.

Carla's Dreams. Ii iubesti, le asculti muzica, ai trait la intensitate maxima fiecare concert sau fiecare piesa nou lansata. In 2017, fii gata de o noua experienta live, un nou concert care sa te aduca si mai aproape de artistii tai preferati. Pe 13 mai 2017, la Arenele Romane din Bucuresti (in aer liber), Carla's Dreams iti vor prezenta noul album "Antiexemplu", care include piese deja cunoscute, dar si piese care vor fi ascultate in premiera.

La acest concert, Carla's Dreams vor avea si invitati surpriza care vor fi anuntati in perioada urmatoare. Primul show Carla's Dreams de la Arenele Romane din mai 2016 a fost un eveniment sold out, cu peste 5000 de fani care au venit sa ii asculte live pe artistii lor preferati si invitatii lor: Delia, Loredana Groza, Antonia.

Biletele au fost puse deja, in vanzare, pe iabilet.ro la preturi speciale! Acestea pot fi achizitionate si in reteaua fizica de 1800 de puncte www.iabilet.ro/retea (in Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman si IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare dar si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Biletele au urmatoarele preturi:

  • earlybird: 179 Lei categoria A, 109 Lei categoria B, 69 Lei categoria C pana pe 1 februarie
  • presale: 199 Lei categoria A, 129 Lei categoria B, 79 Lei categoria C pana pe 13 mai
  • in ziua concertului: 250 Lei categoria A, 140 Lei categoria B, 100 Lei categoria C

Iata cum a fost la concerul Carla's Dreams din 2016 la Arenele Romane.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea