Evenimente

#concert The Original Blues Brothers Band #The Original Blues Brothers Band

The Original Blues Brothers Band, mesaj video transmis fanilor din Romania, inainte de concertul de la Sala Palatului

Cu doar cateva zile inainte de concertul pe care il vor sustine, in premiera, la Sala Palatului, membrii trupei The Original Blues Brothers Band ii invita la concert pe toti iubitorii de blues din Romania, prin intermediul unui mesaj video inedit.

 

Mesaj video The Original Blues Brothers Band:

Dupa pierderea colegului de trupa, Eric Udel, legenda The Original Blues Brothers Band merge mai departe.

Marti, 11 octombrie, publicul din Romania va petrece la Sala Palatului, o seara de blues adevarat, in compania simpaticilor muzicieni: Steve Cropper "The Colonel" (chitara), Lou Marini "Blue Lou” (saxofon), John Tropea "Smokin John" (chitara), Leon Pendarvis "The Lion" (clape), Stu Woods (bass), Lee Finklestein "Funkytime" (tobe), Larry Farrell "Trombonius Maximus" (trombon), Steve Howard "Catfish" (trompeta), Rob Paparozzi "The Honeydripper" (voce si muzicuta), Bobby Harden "Sweet Soul" (voce) si Tommy McDonnell "Pipes" (voce si muzicuta). Evenimentul va incepe la ora 20:00, cu un recital sustinut de Iulian Canaf, menit sa incalzeasca atmosfera.

Persoanele care nu doresc sa piarda sansa de a lua parte la acest concert live memorabil isi pot achizitiona biletele de la standul Ticketnet din Unirea Shopping Center - etj.2, Sala Palatului, magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu, agentiile TUI TRAVEL CENTER si Eurolines, sau online prin: www.ticketnet.ro, www.iabilet.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.startickets.ro si www.eventim.ro, la preturi variabile in functie de categoria de loc.

Povestea trupei a inceput in 1976, ca parte a show-ului de televiziune american Saturday Night Live, cand actorii John Belushi si Dan Aykroyd au infiintat o trupa pentru cateva sketch-uri in cadrul emisiunii. Proiectul a devenit unul de sine statator, iar doi ani mai tarziu grupul a lansat primul lor album, intitulat ”Briefcase full of blues”. La scurt timp au cucerit Hollywood-ul cu filmul ”The Blues Brothers”, unde au colaborat cu nume reprezentative ale muzicii jazz si blues precum James Brown, Ray Charles sau Aretha Franklin.

The Original Blues Brothers Band au fost si sunt cap de afis in cele mai importante festivaluri de Jazz si Blues din Europa, cum ar fi Nimes Fair in Franta, North Sea Jazz Festival in Olanda, Pistoia Blues Festival in Italia si Montreux Jazz Festival in Elvetia. O experienta deosebita a avut loc in Paris, unde band-ul a oferit trei nopti de concerte sold-out fara precedent, in iubitul Olympia Theater, unde scaunele au fost scoase pentru prima data in istoria salii, in vederea acomodarii numarului mare de persoane.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea