Evenimente

# targ tatici # targ mamici #targ

Targ pentru mamici si tatici! De unde poti cumpara produse folositoare copiilor la preturi avantajoase

In perioada 8-11 martie, la Romexpo are loc targul Baby Boom Show, destinat mamicilor si taticilor, dar si viitorilor parinti.

Si pentru ca multe dintre cumparaturi trebuie facute inainte de venirea pe lume a copilului, Dan Cruceru - cel mai cool tatic din online- te asteapta la targ, la standul Taticool Shop. Aici poti gasi carucioare, scaune auto si moblier pentru camera copiilor, la preturi promotionale.

1. Cele mai bune carucioare pentru copii:

  • brandul Mutsy cu variantele Evo ( Evo 2in1, 3in1, sport ), I2 ( 2in1, 3in1, sport) si Sport Nexo.
  • Gama EVO - Super confortabil atat pentru copil, cat si pentru parinti, foarte practic si usor de folosit. Rotile frontale se rasucesc la 360°, ceea ce ii asigura manevrabilitate excelenta in locuri aglomerate. Evo poate fi folosit cu landou, cu scaun sport cu sezut extensibil, scoica Safe2go si scoica Cybex. Pliat, devine foarte compact, are un look elegant si este usor de transportat datorita greutatii reduse.
  • Gama I2 - La nivel international, a fost desemnat caruciorul anului 2014. Gama i2 contine landoul ultra-usor de doar 3,4 kg. Scaunul i2 are o saltea moale, cu spuma cu memorie, care poate fi scoasa, pentru spalat, in doar cateva secunde. In plus, scaunul poate fi fixat pe cadru atat cu fata, cat si cu spatele catre sensul de mers. Carutul poate fi strans, chiar si cu scaunul sport atasat, pana la o forma extrem de compacta, usor de depozitat pana si in cele mai stramte spatii.
  • Gama NEXO - Acest fratior al gamei iGO este un carucior practic ce detine un spatar reglabil, un maner ajustabil pe inaltime si o dimensiune redusa odata ce este pliat. Spatarul se poate lasa total pe spate, iar suspensiile din rotile frontale asigura un confort optim copilului in timpul somnului. Gama Nexo se bucura de un design simplu, tesaturi moi si accente din piele organica maro. De asemenea, este foarte usor de pliat si manevrat.

2. Cele mai fashion carucioare pentru copii:

  • Colectia Cybex Birds of Paradise reprezinta declaratia suprema a celor aflati tot timpul in pas cu moda. Inspirat din fascinantele culori ale padurii amazoniene, designul este pur si simplu uluitor.
  • Colectia Cybex Fashion Crystallized imbina simbolismul enigmatic ale creaturilor marii din mitologia japoneza cu tehnologie la stadiu de arta, materiale de calitate si broderii ce iti vor lua ochii! Colectia Crystallized reprezinta declaratia suprema a celor aflati tot timpul in pas cu moda.
  • Colectia Cybex Priam Gold Wings by Jeremy Scott - Rolls Royce-ul carucioarelor, imposibil de ignorat. Celebrul designer Jeremy Scott a creat Cybex Priam Gold Wings, cel mai exclusivist carucior inventat vreodata. Designul este inspirat din puritatea fiecarui bebelus aparut pe lume, o puritate pe care doar ingerii o mai au, la care a fost adaugata stralucirea plina de lux oferita de doar de cel mai pretios metal- aurul.
  • Colectia CYBEX PRIAM Butterfly - Tonurile inchise de lemn intalnesc culorile din flora si fauna, Ralph Lauren intalneste intelepciunea lui Hemingway. La colectia Butterfly, opusurile se atrag si imbina ce au mai bun cele doua lumi. Fluturii stralucitori se integreaza perfect in peisajul de camuflaj si contrasteaza puternic cu nuanta dominanta a caruciorului.
  • Colectia CYBEX PRIAM ANNA K - Masivul univers unde stelele, planetele si galaxiile se misca dincolo de spatiu si timp intr-un dans fara sfarsit cu gravitatia, este inspiratia noului astru in fashion, Anna K, ce a creat NAVETA SPATIALA pentru colectia Fashion Cybex. Interactiunea dintre delicatete si putere, dintre relaxare si explorare se reflecta in noua editie Fashion de la Cybex. Capsule intergalactice pentru prichinedeii urbani, vanatori de stele.
  • Cybex Priam HERUVIMI by Jeremy Scott (pink si blue) - A treia colaborare Cybex x Jeremy Scott este numita ”Heruvimi” si combina adaptari umoristice ale motivelor clasice cu o paleta de culori uimitoare. Jeremy a creat astfel un design urban ce transforma vitalitatea copilariei intr-o declaratie de stil modern fara efort. Rezultatul? Un Cybex ce iti da aripi.

3. Modele revolutionare de mobilier pentru copii de o calitate ridicata, smart si cu un design atragator, produse multifunctionale cu o garantie standard de 3 ani, patuturi din lemn masiv pliabile, patuturi Genius – cu tripla utilizare; patuturi 3in1

4. Cele mai sigure scaune auto – pentru diverse grupe de varsta; cu sistem de rotatie la 360°, care face foarte facil accesul la copil; usor de instalat in masina;

5. Cele mai versatile scaune de masa si balansoare – perioada diversificarii este provocare atat pentru parinti cat si pentru cel mic. Un scaun perfect de masa este un scaun spatios, rezistent la zgarieturi si dotat cu o tava pentru mancare anti-alunecare dar si cu o tava mai mica pentru joaca.

6. Espressor de lapte praf - Un gadget ce nu ar trebui sa lipseasca niciunui tatic cool! In doar cateva secunde te ajuta sa prepari biberonul, prin apasarea unui singur buton. Formula Pro masoara, in locul tau, apa si pudra de lapte praf, le amesteca la temperatura si consistenta perfecta. Tot ce trebuie sa faci este sa setezi aparatul pe formula dorita si gata! Espressorul poate fi folosit cu aproape oate tipurile si marcile de lapte praf.

7. Accesorii: huse de ploaie, umbrele de ploaie, umbrele de soare, genti pentru carucior; cosuri pentru cumparaturi; baby carriers, etc.

 

 

 

..................................................................................................................

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea