Evenimente

#Blue Noise #jazz

Sugestie de weekend: Muzica buna si vin de calitate, in acelasi loc

Cei care sunt in acest weekend in cautarea unei seri de muzica buna sau care isi doresc o iesire alaturi de prieteni in care sa fie surprinsi se pot relaxa la un concert informal, cu note exceptionale, sustinut de cei 6 membri Blue Noise si care garanteaza o experienta memorabila.

Intr-o atmosfera relaxanta, alaturi de un pahar de vin de calitate, Blue Noise va purta spectatorii prin muzica, iar acestia se vor bucura de ritmul trepidant 100% vocal al formatiei ai carei membri insumeaza cea mai relevanta experienta in muzica a cappella din Romania.

Sambata, pe 19 septembrie la ora 21.00, band-ul a cappella Blue Noise, va incanta auzul publicului cu sunete de jazz, blues, beat box intr-un show complet, vibrant, fara niciun acompaniament instrumental, in cadrul concertului ce are loc la Jazz Book, in inima boema a Bucurestiului, cartierul Cotroceni.

Intr-o atmosfera relaxanta, alaturi de un pahar de vin de calitate, Blue Noise va purta spectatorii prin muzica, iar acestia se vor bucura de ritmul trepidant 100% vocal al formatiei ai carei membri insumeaza cea mai relevanta experienta in muzica a cappella din Romania.

Premianti ai multor concursuri muzicale instrumentale, vocale, de jazz si cu foarte multe colaborari cu artisti cunoscuti din tara, dar si din strainatate, membrii trupei Blue Noise va propun un recital cu piese din repertoriul international (cateva dintre ele interpretate chiar in aranjamentul propriu). Veti asculta Chanson D`Amour (The Ra- Da- Da- Da- Da Song), When You Wish upon a Star, Seaside Rendezvous, Under Pressure, Prime Time Blues, Pass me the Jazz, Le Grand Tango, La Vie en Rose sau Love Won`t Run Away.

Membrii trupei, artisti unul si unul

In trupa Blue Noise, Veronica Prodan este soprana, Elena Morosanu – mezzosoprana, Ana-Cristina Leonte – alto, Mihail Grigore – tenor, Bogdan Tudor – bas, percutii, Denis Bolborea – beatbox, looping and live fx.

Ana-Cristina este cunoscuta din trupa Javra si cvintetul de jazz care ii poarta numele; Elena Morosanu s-a facut remarcata cu proiectele personale sub numele Helen si este songwriter pentru Hahaha Production.

Mihail Grigore este violoncelist masterand la Academia de Muzica din Bucuresti.

Denis Bolborea e cunoscut in primul rand drept coregraf din zona contemporana. Tanar si foarte activ, cu reale aptitudini muzicale, a participat la emisiuni tv muzicale. F

ost component al Corului Madrigal, Bogdan Tudor a fost membru al trupei The 50’s, care canta alaturi de Stefan Banica.

Veronica Prodan este cea mai tanara membra Blue Noise, studiaza pedagogia la Universitatea de Muzica din Bucuresti si canta inca din copilarie.

Sursa foto: Hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea