Evenimente

#concert stefan stan #Stefan Stan #concert

Stefan Stan “ataca” vestul! Doua concerte de exceptie pe care nu trebuie sa le ratezi

Octombrie incepe cu surprize pentru fanii artistului Stefan Stan. La inceputul lunii, Stefan Stan revine, alaturi de band-ul sau, vor reveni in vestul tarii, pentru a sustine, live, concerte de exceptie.

Primul concert sustinut de artistul roman va avea loc pe 1 octombrie, la Curtea Veche din Arad, acolo unde Prima Voce a Romaniei va performa incepand cu orele 20.00, doua programe de exceptie.

Cel de-al doilea “asalt” are loc vineri, 2 octombrie, incepand cu ora 22:30, la Club 30 din Timisoara, unde iubitorii de muzica buna pot lua parte la povestea creionata de artist si band-ul sau, format din sapte instrumentisti talentati.

In anul 2011, Stefan Stan a castigat prima editie a competitiei “Vocea Romaniei”, reusind sa impresioneze atat publicul, cat si juriul. De atunci, artistul a reusit sa stranga tot mai multi ascultatori, succesul sau fiind vizibil si pe retelele de socializare – in prezent, artistul are aproape jumatate de milion de fani pe Facebook.

Primul album al cantaretului a fost lansat in 2013 si poarta numele “Povestea mea”. Pe acesta se regasesc 12 piese, de la cele pop, la cele blues sau rock. Pe langa propriul repertoriu, din concertele artistului nu lipsesc nici cover-urile dupa trupe si muzicieni celebri precum: Frank Sinatra, Oscar Benton, UB40, U2, Sting, Elvis Presley, Queen, Prince, George Michael, Robbie Williams sau Andreea Bocceli.

Informatii si rezervari la spectacole poti suna la numarul de telefon: 0731.631.526 (Timisoara) si 0756.113.839 (Arad).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea