Evenimente

#bubu college experience # young music festival #sore #arenele romane #artisti #vita-de-vie

Sore, Vita de Vie si Bubu Cernea - concert in cadrul Young Music Festival

Toamna se numara artistii la Young Music Festival. In cadrul evenimentului ce va avea loc la Arenele Romane in data de 19 septembrie, renumiti artisti ai muzicii pop vor urca pe scena. Printre acestia se numara Sore, Bubu Cernea, dar si trupa rock Vita de Vie.

Arenele Romane se vor transforma intr-un spatiu interactiv in care cei prezenti in public vor trai o experienta de neuitat alaturi de artistii aflati pe scena.

Cele trei recitaluri ale celebrilor artisti vor avea loc in ziua finalei festivalului concurs, Young Music Festival, ce se desfasoara in perioada 17-19 septembrie.

Competitia se va desfasura in patru etape (inclusiv finala), prima constand in trimiterea unui demo la adresa de email youngmuiscfestival@gmail.com, iar urmatoarele doua presupunand demonstratii live chiar pe scena Arenelor Romane. In toate zilele festivalului intrarea este libera.

Concursul din cadrul Festivalului va avea 5 sectiuni de varsta, iar castigatorii vor fi recompensati cu premii consistente. Toti participantii vor avea sansa de a interactiona cu personalitati ale industriei muzicale de la noi si de a canta live pe scena pe care s-au prezentat, de-a lungul timpului, artisti internationali de prestigiu. Mai multe detalii privind regulile de participare si categoriile de varsta carora li se adreseaza concursul sunt disponibile pe site-ul youngmusicfestival.ro.

Festivalul se va incheia cu un concert de zile mari, avandu-i ca invitati pe Sore, Bubu Cernea si Vita de Vie!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea