Evenimente

#iesiri in oras #iesiri in aer liber #filme #terasa

Seri de vara cu filme in aer liber si bauturi savuroase

Seria filmelor in aer liber continua. Cei care s-au plictisit de filmele urmarite acasa sau in sala de cinema, se pot delecta cu filme la terasa, alaturi de prieteni. In plus au ocazia de a savura bauturi reci si popcorn.

Pe 20 iulie proiectiile continua la Deschis Gastrobar cu doua pelicule care au facut furori in intreaga lume. Paramount Chanel le ofera cinefililor sansa de a revedea doua filme clasice: "Forest Gump" si "Grease".

Si pentru ca show-ul sa fie total, filmele in aer liber vor fi introduse si prezentate de Viorel Dragu, stand-up comedian si protagonistul celei mai recente productii autohtone a canalului Comedy Central, "Show de seara cu Viorel Dragu".

Evenimentul are loc incepand de la ora 21:00 la Deschis Gastrobar, un spatiu unic cu terasa pe acoperis. Aceasta serie de vizionari constituie primul eveniment al canalului TV in Romania, care ofera gratuit proiectii de lungmetraje clasice in fiecare saptamana din iulie, rezolvand astfel dilema celor ce nu pot alege intre mersul la film si cel la terasa.

Cei care posteaza pe pagina Paramount de Facebook fotografii de la eveniment, selfie-uri si poze de la photobooth participa la tombolele organizate dupa fiecare vizionare, tombole la care pot castiga termosuri, perne si umbrele, dar si un aparat de facut popcorn.

Sursa foto: feeder.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea