Evenimente

#sportivi #sport #URBATLON

S-a incheiat cea de-a II-a editie a URBATLON: sport, distractie si un final spumos, marca MPG

URBATLON 2015 a energizat iubitorii de miscare si le-a testat limitele intr-o cursa fara egal care a fost plina de provocari, intensa si frumoasa! La cea de a II-a editie a competitiei URBATLON, care a avut loc sambata, 20 iunie 2015, Arena Nationala a fost animata de peste 1.200 de oameni, concurenti si sustinatori, care s-au bucurat de o super aventura urbana si de cateva ore de relaxare in cadrul evenimentului sportiv dedicat amatorilor.

Cursa URBATLON 2015 a avut 9 probe sportive care de care mai provocatoare ce i-au solicitat fizic pe concurenti, i-au stimulat prin tot felul de obstacole atractive, iar la final i-au incantat cu o baie de spuma. Participantii au avut de parcurs un traseu de 5 kilometri, desenat pe aleile Parcului sportiv “Lia Manoliu” si in incinta Arenei Nationale, si au trebuit sa treaca prin toate probele pregatite de sponsorii evenimentului: Warm-up check-in by eJobs, Labirintul by DPD, Power tunnel by World Class Romania, Atlantis la inaltime by Atlantis Fitness & Lifestyle, Asaltul Arenei by MPG, Jump & fun cu Toortitzi, Blocaj in trafic by Kiss FM, Piramida by BCR si incheind cursa cu proba surpriza Happy Moves by Coca-Cola. Concurentii au demonstrat ca pot depasi cu succes toate obstacolele, indiferent de anii impliniti, cei prezenti in cursa avand varste cuprinse intre 12 si 70 de ani.

Evenimentul URBATLON 2015 s-a bucurat la festivitatea de deschidere de prezenta ministrului Tineretului si Sportului, Gabriela Szabo, a celor doua campioane europene si mondiale la caiac Roxana Borha si Elena Meroniac, dar si de cea a Alexandrei Predescu, campioana mondiala la spada cadeti individual. Proaspat medaliate cu argint la Jocurile Europene de la Baku, Roxana si Elena au deschis calea participantilor la defilarea echipelor sportive si la startul cursei, care s-a dat in mai multe valuri.

“Ma bucur sa fiu astazi aici, la acest eveniment, si sa vad atat de multi oameni frumosi si iubitori de miscare. In calitate de om de sport,  incurajez si sustin orice activitate sportiva care are scopul de a aduce cat mai multor oameni bucuria miscarii, care promoveaza fairplay-ul si spiritul de echipa si ofera exemple pozitive tuturor romanilor”, a declarat Gabriela Szabo, ministrul Tineretului si Sportului.

“Consideram ca am reusit sa oferim participantilor un eveniment sportiv inedit, cu noi provocari si cu multe surprize. Rezultatele s-au vazut pe fetele lor: bucurie, energie, satisfactie si incantare ca au reusit sa termine o cursa... fara egal! Unul dintre aspectele principale ale acestei competitii a fost de a incuraja spiritul de echipa si de a oferi oamenilor bucuria unor amintiri frumoase si satisfactia castigarii medaliei de finisher“, a declarat Catalin Mocuta, presedintele MPG, agentia de marketing sportiv care organizeaza evenimentul URBATLON.

Cea de a doua editie a cursei cu obstacole a fost sustinuta de numerosi ambasadori sportivi - //www.urbatlon.ro/category/speakers/, carora dorim sa le multumim in mod special ca ne-au ajutat sa promovam mesajul ca sportul este accesibil oricui, este placut si distractiv si poate fi practicat de oricine, la orice varsta. Ambasadorii URBATLON 2015 sunt:  Gabriela Szabo - multipla campioana olimpica si mondiala la atletism, antrenorul emerit Zsolt Gyongyossy, Mihai Covaliu – campion olimpic si mondial la scrima, Alexandra Predescu - campioana mondiala la spada cadeti individual, Roxana Borha si Elena Meroniac - campioane europene si mondiale la caiac, Razvan Juganaru - multiplu campion national la Ciclocros, MTB si Velodrom, Andreea Pavel - campioana nationala la atletism si personal training manager la World Class Romania, Alexandru Marcu - antrenor de Fitness si manager in Departamentul de Personal Training, World Class Romania, Horatiu Dumitrescu - multiplu campion national si international la triplusalt si manager al clubului Atlantis Fitness & Lifestyle, Calin Novacescu - antrenor de Taekwondo si de Fitness, actor si cascador, Kallina Visoiu - multipla campioana nationala la pentatlon modern si natatie, Nicolae Stoian – sensei 3 DAN si multiplu campion european si international la Karate Kyokushin.

Toate experientele pline de energie ale participantilor la URBATLON 2015 si atmosfera intregului eveniment au fost imortalizate in mii de fotografii care vor fi publicate pe pagina Facebook a competitiei, iar rezultatele concurentilor pot fi urmarite pe: www.urbatlon.ro.

Evenimentul URBATLON 2015 a beneficiat de prezenta companiilor eJobs, DPD, World Class, Kiss FM, MPG, Atlantis Fitness & Lifestyle, Toortitzi by Alka Group, BCR si Coca-Cola,  in calitate de sponsori de probe, fiind sustinut de sponsorii oficiali Canon, Scorseze Medical Group, Abbara, Spearhead Systems, Wim Bosman si Romprest, alaturi de sponsorii Dorna, Nescafe 3 in 1, Barilla, Vesta si Scorseze Security.

Editia a II-a a cursei cu obstacole de la Arena Nationala s-a desfasurat cu sprijinul Ministerului Tineretului si Sportului, Directiei pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti, Primariei Municipiului Bucuresti, ALPAB, Fundatiei PROAM Events, ASVSU, Brigazii de Voluntari, ASFR, ProENERG si Mall Promenada.

Sustin spiritul sportiv si ne ajuta sa comunicam in permanenta si sa va informam KISS FM, radioul oficial al URBATLON 2015, alaturi de partenerii media oficiali Sportnews.ro si eJobs – campionul in recrutarea online, impreuna cu Inga Media si revista Plafar, in calitate de parteneri media principali, precum si partenerii media: Comunicatedepresa.ro, Acasa.ro, revista Business Days, TV City, Explore Medicine TV, Romania Pozitiva, Biciclistul, FreeRider, SportPici, Sportivity, Liberi in Miscare, Orasulm.eu, Greenadventure.ro, 6pack.ro, 4run.ro, Doctor.info.ro si Superfit, Adrenallina.ro, Alerg.eu si bloggerii Gabriel Solomon, Florin Chindea si Sorin Chineata. In sprijinul evenimentului vin Ro Club Maraton si Asociatia Traiesc Sanatos.

MPG - o perspectiva unica in promovarea sportului

Despre MPG

MPG implementeaza proiectele sportive initiate de Fundatia PROAM Events, care sustine atragerea populatiei catre practicarea recreationala a unui sport, ca mod sanatos si distractiv de petrecere a timpului liber. Compania este lider de piata pe segmentul proiectelor sportive adresate practicantilor amatori, cu o experienta de 18 ani in domeniu.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea