Evenimente

#creativo #moda #eveniment

Primavara este despre moda! Cel mai mare eveniment dedicat modei, din Romania, a ajuns la a 5-a editie

Primavara este momentul in care majoritatea domnelor si domnisoarelor isi schimba garderoba. Adopta noi tinute, se intereseaza care sunt ultimele trenduri si vor sa fie mereu la curent cu tot ce este nou in materie de moda.

Odata cu venirea primaverii, #Creativo aduce in prim plan cea de-a 5-a editie a celui mai mare eveniment dedicat industriei de moda din Romania. Evenimentul va avea loc in perioada 14-15 Aprilie 2018, la Centrul Cultural ARCUB (Centrul Vechi, Hanul Gabroveni, Str. Lipscani nr. 84 – 90), intre orele 10:00-19:00 si se anunta a fi cea mai importanta editie de pana acum. Organizatorii #Creativo au pregatit peste 40 de conferinte si ateliere despre moda, croitorie, stil, antreprenoriat dar si intalniri inedite cu designeri si stilisti celebri.

In cadrul atelierelor, specialistii Atelierele ILBAH ii vor introduce pe pasionati in lumea drapajelor si desenelor de moda, ii vor invata sa coasa ajutati de o masina performanta sau sa croiasca articole vestimentare dupa tipare. Echipa Brodat si Cusut va oferi vizitatorilor posibilitatea de a testa masinile de cusut, sulfilat si brodat, de uz casnic sau industrial, varf de gama, marca Brother.

Printre speakerii editiei de Primavara se numara atat antreprenori din industria de fashion ca Mirela Bucovicean (Molecule F), designeri de top ca Ionut Glavan (Mineli Boutique), Elena Perseil, Mirela Diaconu sau Maria Marinescu, cat si designeri la inceput de drum.

Participantii vor putea afla mai multe despre relatiile publice si promovare in industria de fashion de la Ines Turturica (fost director PR Acasa Tv) , Otrava (Blogu lu’ Otrava) si Eniko Szanto (stilist in cadrul PRO TV), iar Maurice Munteanu, fashion editor al revistei Elle Romania si jurat al emisiunii Bravo ai stil!, va discuta despre estetica, stil, tendinte si despre ce presupune meseria de stilist in Romania.

Roxana Dobrita, editor sef Beau Monde, ajutata de o intreaga echipa de profesionisti vor realiza in direct un editorial de moda de la zero. Echipa ei este formata din designerul Diana Caramaci si trainerii Atelierele ILBAH: haistylistul Alex Barbulescu (Fox), make-up artistul Alina Serban si fotograful Bogdan Zop.

Matei Corvin, creator de pantofi de referinta, va realiza manual o pereche de incaltaminte din piele in cadrul unui workshop spectaculos si unic.

#Creativo a pregatit si o serie de conferinte in spirit antreprenorial, de unde vizitatorii evenimentului pot descoperi posibilitati de finantare pentru micile afaceri din industria de moda si pot invata tot ce presupune accesarea programului relansat Start-up Nation Plus.

Intrarea in cadrul evenimentului este GRATUITA, insa pentru a participa la Conferinte si Atelierele este nevoie de inscriere prealabila pe site-ul oficial #Creativo. Programul complet al atelierelor, dar şi detalii despre modalitatea de înscriere sunt disponibile aici. Locurile sunt limitate!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea