De prin lume adunate

#evenimente culturale #evenimente #evenimente bucuresti #picanterii de bucuresti

Picanterii de Bucuresti, la Palatul Sutu

Intre 23 si 25 martie, la Muzeul Municipiului Bucuresti , pentru toti pasionatii de arta interbelica si nu numai, se deschide Picanterii de Bucuresti , locul potrivit pentru a retrai viata boema a Micului Paris.

Picanterii de Bucuresti vrea sa fie un spatiu care sa reinvie atmosfera capitalei interbelice. Spatiul evenimentului va cuprinde produse manufacturate, dar si expozitii de fotografie, pictura, design si decoratiuni interiore, pe teme legate de Micul Paris si locuitorii sai.

Targuri, ateliere si expozitii la Picanterii de Bucuresti

Nu vor lipsi atelierele de creatie artistica, unde bucurestenii dichisiti vor realiza palarii de epoca, podoabe, portrete, fotografii, tablouri sau desene de epoca. Amatorii de "fandoseli" vor avea parte de sansonete, teatru scurt, dansuri si jonglerii.

La Picanterii de Bucuresti ne intoarcem in timp, pe vremea cand negustorii dichisiti isi etalau podoabele si bunataturile care mai de care pe strazile pitoresti ale Micului Paris.

Aceeasi atmosfera boema, de bon gout te va astepta la Picanterii de Bucuresti: pe acordurile muzicii de odinioara, cu negustori veritabili, purtand costume de epoca, care te vor ademeni cu obiecte de arta deosebite si produse lucrate manual, decoratiuni, haine vintage si cadouri, cu expozitii de arta cu tematica Bucurestiul interbelic si masini de epoca .

Picanterii de Bucuresti isi propune sa ofere bucurestenilor de azi un alt fel de petrecere a timpului liber in centrul capitalei. Totodata, Picanterii de Bucuresti isi propune sa promoveze creatia artistica si lucrul manual, autenticul si frumosul, in defavoarea kitsch-ului si a lucrurilor in serie.

La ce ateliere mergem?

Prima editie Picanterii de Bucuresti te asteapta cu ateliere care mai de care, care sa iti trezeasca spiritul interbelic.

Astfel, in cadrul evenimentului poti merge la ateliere de carti postale, toci si voalete, de accesorizare haine vintage si palarii, de modelaj, pictura, arta foto si portrete. Tot la Picanterii de Bucuresti poti merge si la ateliere de idei cusute, de crosetat, de impletituri, parfumuri artizanale, bune maniere sau tarot.

Picanteriile de Bucuresti se va desfasura intre orele 10.00 si 20.00, la bulivar, in gradina Palatului Sutu. Intrarea la targul de altadata este libera

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea