Evenimente

#concert Amedeo Minghi #Amedeo Minghi #bilete concert

Perioada de reduceri la biletele concertului Amedeo Minghi

Celebrul artist italian va concerta pe 18 noiembrie, la Sala Palatului, de la ora 19:30.

Muzica italiana are o savoare aparte, iar publicul din Romania a asistat cu entuziasm la nenumarate concerte live, seri muzicale memorabile, oferite de artisti de origine italiana care au scris pagini importante in istoria muzicii internationale contemporane, precum Al Bano, Toto Cotugno, Ricchi e Poveri, Alessandro Safina, Eros Ramazzotti, Francesco Napoli, samd. Italia se mandreste cu foarte multi artisti de top, pe diferite genuri muzicale, dar muzica acestora nu ajunge intotdeauna sa fie promovata si in Romania.

Cu o personalitate romantica, visatoare, ce razbate in special din calitatea compozitiilor sale cat si din stilul personal de interpretare, se remarca un artist de mare calibru comunicativ si unul dintre cei mai celebri interpreti de muzica usoara italiana ai momentului, este Amedeo Minghi.

Premium Booking, a facut un pas inainte pentru a promova muzica italiana de calitate si le propune spectatorilor romani sa faca o alegere inspirata, si sa opoteze pentru concertul pe care AMEDEO MINGHI il va sustine in data de 18 noiembrie, la Sala Palatului, incepand cu ora 19:30. Insotit de band-ul sau, Amedeo Minghi ii va incanta pe melomanii romani cu un program muzical de aproximativ doua ore, ce va cuprinde o selectie ampla a celor mai apreciate melodii din repertoriu, artistul acoperind, astfel, o varietate infinita de aspecte ale realitatii materiale si spirituale. Spectatorii vor avea parte si de indragitele piese "Ricordi del cuore", "Vita mia", "Cantare e d'amore", "L'Immenso" sau "Notte Bella Magnifica".

Concertul artistului Amedeo Minghi de la Bucuresti face parte din turneul international de promovare al noului sau albumul, intitulat "La Busola E Il Cuore", ce va fi lansat pe 14 octombrie sub egida Sony Music.

De-a lungul celor 50 de ani de activitate artistica, Amedeo Minghi a adunat in portofoliu, sute de compozitii muzicale, in armonie perfecta cu atmosfera unei seri romantice de neuitat. Melodiile sale, au cucerit top-uri muzicale importante, iar succesul la public este demonstrat, si astazi, in concertele sold-out sustinute pe marile scene ale lumii.

Cei care nu i-au cunoscut inca muzica, vor avea ocazia sa il asculte LIVE, in concertul pe care Amedeo Minghi il va sustine in data de 18 noiembie, la Sala Palatului!

Biletele au fost puse in vanzare la preturi speciale!

in perioada 5 - 20 octombrie 2016, spectatorii isi pot cumpara biletele cu o reducere de 20%. Acestea sunt disponibile in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX - Telekom, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara) si la casa de bilete a Salii Palatului.

Preturile biletelor variaza in functie de categorie, astfel:

Golden VIP - 200 lei, VIP - 160 lei, categoria 1 - 128 lei, categoria 2 -96 lei, categoria 3 - 64lei.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea