Evenimente

# conferinta gratuita #conferinta #elevi #studenti

Participa gratuit la conferintele organizate de idolii tai pentru a avea succes in viata!

Liceenii si studentii au ocazia de a participa gratuit la conferintele practice pentru tineri, organizate de BookLand Evolution. Conferintele vor fi sustinute de personalitati marcante ale Romaniei. Astazi tinerii vor avea ocazia sa se intalneasca fata in fata cu vedete precum: Dalia Octavia Pusca (Actress, Singer, Writer), Vintila Mihailescu (Antropolog), Cornel Ilie (Cantaret), Vlad Petreanu & George Zafiu (Oameni de radio), Camelia Sucu (Antreprenor in serie, CEO Class Living, Public figure), Ioana Moldovan (Fotojurnalist independent).

“Indiferent cat ne va fi schimbat revolutia digitala obiceiurile de lectura, cred ca exista doua moduri prin care putem deveni oameni frumosi, cu valori si principii solide de viata, acum in secolul 21. Ceva ce nu depinde de noi si ceva ce depinde de noi: educatia celor 7 ani de acasa si obiceiurile de a citi carti si de a petrece timp cu noi insine, reflectand la ce am citit”, a declarat Camelia Sucu.

Caravana Conferintelor practice BookLand Evolution se va deplasa apoi in alte 11 orase din tara, poposind timp de o saptamana in fiecare. Urmatorul oras din itinerariu este Ploiesti.

Prima parte a Conferintelor (sesiunea de primavara) se va incheia in vara dupa 60 zile iar cea de-a doua parte (sesiunea de toamna) are aceeasi durata (21 septembrie - 4 decembrie); in total, peste 1.000.000 liceeni si studenti din 23 orase sunt invitati sa descopere solutii pentru viitorul lor profesional si sa isi largeasca orizontul de cunostinte multumita experientelor si ideilor impartasite de cei peste 800 profesionisti consacrati, care se vor alatura BookLand Evolution de-a lungul anului 2015.

BookLand Evolution le pune la dispozitie liceenilor inca o surpriza: este vorba de platforma online inPractica.ro, prin care au acces la programe de practica, internship, traineeship, part-time jobs si voluntariat in companii sau organizatii din Romania. In plus, in ultima zi de conferinta tinerii pot castiga un loc gratuit in Tabara Coolturala BookLand!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea