Evenimente

# carturesti verona #Notelier # lansare samsung #galaxy note

Noul tau "birou" din centrul Bucurestiului: Notelier, spatiul unde iti gasesti inspiratia

In Bucuresti exista de ieri un nou loc unde iti poti gasi cu usurinta inspiratia. Se numeste Notelier si se afla in incinta librariei Carturesti Verona. Aici ai parte de o experienta incredibila intr-un ambient atipic, dar hi-tech, care te duce cu gandul la o dupa amiaza de relaxare. Cum sa nu ai inspiratie intr-un balansoar?

Samsung Electronics România a lansat spațiul Notelier în cadrul librăriei Cărturești Verona, un spațiu de experiență neconvențional, dedicat creativității. Inspirat de smartphone-ul Samsung Galaxy Note 4, Notelier a fost realizat în colaborare cu designer-ul Irina Neacșu (foto jos dreapta) şi este dedicat tuturor celor care caută inspirație în activitățile de zi cu zi. Acesta a fost echipat cu smartphone-uri Galaxy Note 4, pe care vizitatorii le pot folosi pentru a-și creiona ideile creative.

În cadrul unei campanii realizate pe pagina de Facebook Samsung Mobile România, membrii comunității online au fost provocați să își împărtășească ideile creative pe care și-ar dori să le pună în aplicare. Acestea au fost sursa de inspirație a designer-ului Irina Neacșu în schițarea Notelier. Astfel, a luat naștere un spațiu urban modern și neconvențional, care să îi inspire și să le stimuleze creativitatea celor care îi calcă pragul.

Notelier dispune de două zone care se întrepătrund: o platformă de fundal, care servește ca zonă de research și un perimetru lateral, care îi invită pe vizitatori să își pună în valoare ideile. Zona de research include o instalație cu leagăne, unde au fost integrate dispozitive Samsung Galaxy Note 4, care să faciliteze accesul la informații și care să îi ajute pe utilizatori să își creioneze proiectele.

În zona de exprimare au fost instalate mese și scaune cu un design deosebit și neconvențional, unde au fost așezate și panouri cu diferite imagini urbane. Toți vizitatorii pot intervini pe aceste fotografii, cu desene și mesaje inspiraționale ce pot rămâne drept sursă de inspirație pentru cei care vor trece apoi pragul Notelier.

„Notelier este rezultatul platformei Manifest pentru Creativitate, lansată în urmă cu doi ani. Printr-un manifest susținut prin mesajele inspiraționale ale unor persoane publice care au împărtășit experiențe personale legate de creativitate. Acum, Samsung și Galaxy Note 4 invită în spațiul Notelier, pe toți cei care vor să se lase inspirați în activitățile de zi cu zi,” a declarat Nicoleta Ghinea (Foto stanga), Digital Coordinator, Samsung Electronics România.

 

Samsung Galaxy Note 4 dispune de un ecran Super AMOLED Quad HD de 5,7 inci, ce le oferă utilizatorilor imagini clare și o experiență unică de utilizare. În plus, camera foto principală are 16 MP și stabilizator de imagine Smart Optic, astfel că fotografiile vor fi mai clare chiar și atunci când vor fi surprinse obiecte în mișcare sau aflate în medii cu luminozitate scăzută.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea