De prin lume adunate

#targ #evenimente #evenimente bucuresti #targ culinar #mic dejun de bucuresti

Mic dejun de Bucuresti in acest weekend

Mic dejun de Bucuresti Food Fair a ajuns la editia a II-a si te asteapta in acest weekend sa savurezi preparate culinare delicioase, ideale pentru un mic dejun tarziu, de weekend cu rasfat.

Odata cu primavara vine si cel mai gustos mic dejun din Bucuresti. Esti asteptat duminica, 18 martie, in clubul Papiota, sa te convingi ca cele mai bune tarte, briose, placinte, cheesecake-uri, clatite si multe alte bunatati se gasesc la Mic Dejun de Bucuresti Food Fair editia a II-a.

De la ora 11.00 organizatorii te asteapta si te ademenesc din strada cu miros de cafea proaspat pregatita si tarte cum nu ai mai gustat. Si pentru ca primavara nu-i ca toamna, nici Mic Dejun de Bucuresti Food Fair II nu e ca primul asa ca este organizat si un Fashion Sale care te va incanta.

La Mic dejun de Bucuresti, unii dintre cei mai talentati bloggeri culinari te asteapta la un mic dejun prelungit pana la orele 18.00, in Centrul Vechi al capitalei. Papiota se gaseste pe Lipscani, la numarul 43, dar te poti ghida dupa mirosul de briose si banana bread daca nu gasesti adresa.

Delicatesele de la targul culinar pot fi consumate pe loc, sau pot fi luate acasa, pentru un mic dejun tarziu, alaturi de persoanele dragi. La acest targ vei avea ocazia sa te intalnesti cu unii dintre cei mai cunoscuti bloggeri culinari si sa le testezi pe viu preparatele delicioase.

In aceasta primavara, daca vrei sa combati astenia este indicat sa consumi alimente bogate in fibre, vitamine si minerale . La targul culinar de la Papiota vei gasi astfel de alimente, precum granola din cereale integrale , fructe proaspete cu miere, omleta cu verdeturi si legume.

Astfel, daca vrei sa iti incepi ziua frumos, dar si primavara, mergi in acest weekend la Mic dejun de Bucuresti, targul cu cel mai bun mic dejun din Bucuresti.

Dupa cum bine stii, micul dejun este cea ma importanta masa a zilei, astfel ca este indicat sa ii acorzi atentia cuvenita. Alege alimente sanatoase , pline de substante nutritive, vitamine si minerale si renunta la prajeli.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea