Evenimente

#opera comica #Laura Bretan #poveste de craciun #copii

Laura Bretan, castigatoarea Romanii au talent, canta pentru copii la Opera Comica

Laura Bretan vine in Romania pentru a sustine un concert pentru cei mici, in cadrul unui spectacol special de Craciun. Spectacolul "Poveste de Craciun" va avea loc la Opera Comica. Pe langa tanara interpreta, vor mai urca pe scena si nume sonore precum Felicia Filip sau Alina Eremia.

Spectacolul va avea loc vineri, 16 decembrie, de la ora 19:00, pe scena Salii Polivalente. Super-productia de final de an a Operei Comice pentru Copii ii are ca invitati pe soprana Felicia Filip, tanara Laura Bretan (Chicago) - castigatoarea concursului "Romanii au Talent" - cunoscuta interpreta Alina Eremia, baritonul Iordache Basalic, prim-solist al Operei Nationale din Bucuresti, prim-balerinii Corina Dumitrescu si Gigel Ungureanu, dansatorul flamenco Lucas Molina (Buenos Aires), violonistul de reputatie mondiala Mario Hossen (Viena), Ionel Tudor Band, Orchestra Simfonica Bucuresti (dirijori Gheorghe Iliuta si Andrei Tudor), alaturi de artistii lirici si balerinii Operei Comice pentru Copii.

Programul evenimentului include arii clasice cunoscute, din repertoriul universal, si colinde romanesti si internationale, interpretate de solistii Operei Comice pentru Copii, alaturi de peste 300 de copii din Corurile Cantus Mundi din tara (dirijor Anna Ungureanu). Publicul se va bucura si de secvente celebre de balet clasic si contemporan.

Biletele pentru spectacolul "Poveste de Craciun" au preturi intre 20 si 80 de lei si pot fi achizitionate in reteaua bilete.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea