Evenimente

#BurgerFest 2018 #burgerfest #burgeri #festivalul burgerilor

Tu stii ce inseamna verbul "a burgari"

Festivalul BurgerFest a ajuns la cea de-a patra editie si se bucura in continuare de un succes rasunator si nici nu este de mirare din moment de este singurul eveniment din Romania dedicat in exclusivitate burgerilor.

In luna mai, cei mai buni burgeri din tara se aduna in Capitala: Verde Stop Arena devine Burgeresti: un stat in stat, un refugiu urban, un paradis al burgerilor.

A BURGARI, burgaresc, burgaresti, burgarim vb. 1. A degusta un numar cat mai mare de burgeri, la iarba verde, la BurgerFest 2018 2. A nu lasa niciun burger neterminat. 3. A te bucura de un weekend in aer liber, cu multa muzica buna, distractie si evident, burgeri senzationali!

BurgerFest 2018 te invita sa burgaresti cu peste 70 de sortimente de burgeri, pregatiti de nu mai putin de 27 de restaurante din intreaga tara, inclusiv din orase ca Brasov, Cluj, Constanta sau Ramnicu Valcea.

Publicul va avea parte de multe ore de relaxare la iarba verde, de concerte si DJ care se vor ocupa de ambianta si multe activitati extra, dedicate celor mari, dar si celor mici. In plus, ca in fiecare an, cateii sunt mai mult decat bine veniti in spatiul festivalului.

BurgerFest va desemna pentru al patrulea an consecutiv "Cel mai bun burger", in cadrul unei competitii unde sunt invitate toate restaurantele din festival, jurizate de personalitati relevante din domeniul culinar.

Competitia "Cel mai bun burger" are loc din nou si la nivelul amatorilor, bucatari ocazionali, oameni care au convingerea ca gatesc bine si cred ca pot oferi un preparat gustos si inspirat. Pentru aceasta categorie, juriul va fi format din reprezentantii restaurantelor prezente in competitia dedicata profesionistilor.

BurgerFest, primul mare eveniment outdoor din Bucuresti, asteapta toti iubitorii de burgeri la relaxare la iarba verde si aer curat, la cel mai mare festival de burgareala din tara. Festivalul va avea loc la la Verde Stop in perioada 11-13 mai 2018.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea