Evenimente

#festival de jazz #jazz #bucuresti

Incepe festivalul international de jazz. 8 zile de distractie in Bucuresti

Bucurestiul va vibra pe ritmuri de jazz in perioada 13-20 mai. Cea de-a 11-a editie a Bucharest International Jazz Competition va adue pe scena trupe de jazz din 20 de tari. Desfasurat sub egida EUROPAfest, Bucharest International Jazz Competition si-a castigat locul intre evenimentele de jazz sonore la nivel national si mondial, fiind apreciat deopotriva de public, artisti si specialisti.

Editia de anul acesta reuneste in Semifinala 22 dintre trupele de jazz ale momentului din tari precum: Australia, Austria, Belgia, Brazilia, Canada, Cehia, Coreea de Sud, Elvetia, Germania, Grecia, Irlanda, Israel, Italia, Japonia, Marea Britanie, Nepal, Olanda, Spania, SUA si Ungaria.

Sub sloganul "100% jazz" evenimentul invita publicul la seri memorabile cu jazz de calitate, ritmuri originale, idei indraznete si combinatii surprinzatoare. O saptamana dedicata jazz-ului, concertelor, workshopuri-lor si jam sessions animate de artisti de pe 5 continente, cu backgrounduri culturale diferite, care se lupta pe scena pentru castigarea Marelui Premiu. Publicul va vedea cum suna jazz-ul american, alaturi de cel european, australian sau sud-coreean. Cu evenimente internationale prestigioase in agenda, participantii vor transforma Bucurestiul in capitala jazz-ului mondial.

Jazz-ul inseamna versatilitate si libertate prin excelenta, iar EUROPAfest - Bucharest International JAZZ Competition promite o adevarata explozie de culoare si energie. Forta pozitiva pe care o genereaza jazz-ul si proiectele trupelor tin salile pline de fiecare data.

Evenimentul va avea loc la CinemaPRO, Teatrul Odeon, dar si in spatii neconventionale precum Ibis Cafe.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea