Evenimente

#BurgerFest 2017 #burgerfest

Incepe BurgerFest 2017! Cel mai mare festival al burgerilor - programul complet

BurgerFest a ajuns la cea de-a teia editie. BurgerFest 2017 isi va deschide portile joi, 19 mai, incepand cu ora 17:00 si va dura pana pe 21 mai. Festivalul are loc la Verde Stop din Bucuresti.

Cel mai mare festival dedicat burgerilor te asteapta cu muzica buna, bere si o multime de burguri savurosi. De la variantele clasice pana la variantele gourmet, cu dulceata de ceapa, mozzarela, avocado sau creveti, cu siguranta vei avea ce sa gusti.

Pe scena BURGERFEST 2017 vor urca Vita de Vie, Byron, ROA (Rise Of Artificial), Grimus si Zob.

in plus, pe tot parcursul festivalului, muzica de ambianta va fi asigurata de trei dintre cei mai in voga DJ ai momentului, care vor fi anuntati in cel mai scurt timp.

A treia editie BURGERFEST, singurul eveniment din Romania dedicat in exclusivitate burgerilor, are loc intre 19 si 21 mai, la Verde Stop, in Bucuresti. BURGERFEST 2017 isi imbie publicul cu peste 50 de sortimente de burgeri, unii pregatiti dupa retete traditionale, altii surpinzatori si inovativi: de la carnea de vita Black Angus, la burgeri cu carne de rata, miel sau capra, pana la combinatii surpinzatoare cu branzeturi, hummus, avocado sau fructe de mare, orice pretentios va gasi ceva care sa-i trimita papilele gustative... direct in Rai.

Numarul de restaurante participante a crescut semnificativ, astfel ca anul acesta BURGERFEST se lauda cu cel putin 25 de restaurante din intreaga tara, inclusiv din orase ca Brasov, Cluj, Targu Mures, Timisoara sau Ramnicu Valcea.

Accesul la BURGERFEST se va face pe baza de bilet, preturile fiind de 17 lei pentru tichetele de o zi sau 45 de lei pentru abonamemntele ce permit accesul la toate cele trei zile de festival.

Programul concertelor, pe zile, este urmatorul:

19 mai:

  • GRIMUS

20 mai:

  • ROA
  • VItA DE VIE

21 mai:

  • ZOB
  • BYRON

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea