De prin lume adunate

#global village #evenimente #evenimente bucuresti #mall bucuresti

Global Village - viziteaza 20 de tari in 6 ore!

Pe data de 11 martie 2012 la Mall Bucuresti sunt asteptate peste 600 de persoane la unul dintre evenimentele asteptate ale primaverii. AIESEC Bucuresti in parteneriat cu Primaria Generala a Capitalei va invita la Global Village , un eveniment care isi propune sa prezinte un context multicultural prin participarea tinerilor din 20 de tari.

Si in acest an vor exista 20 de standuri cu imbracaminte si cu obiecte traditionale din fiecare cultura, dar si unul sau mai multi reprezentanti ai tarii respective.

Vizitatorii vor avea ocazia sa cunoasca diferite culturi prin intermediul prezentarilor interactive pregatite de internationali, dar si prin diferite momente artistice.

Vor avea loc concursuri pe teme culturale, iar premiile vor consta in cadouri din partea internationalilor si a sponsorilor.

Global Village – un eveniment unde poti cunoaste diferite culturi intr-o singura zi

Global Village este un eveniment marca AIESEC , care isi propune sa aduca in acelasi loc, cu ajutorul ambasadelor si partenerilor, oameni din toate colturile lumii dornici sa impartaseasca din experienta si cultura lor.

Evenimentul este unul dinamic, interactiv, inedit care incurajeaza diversitatea, toleranta si educatia non-formala.

AIESEC reprezinta cea mai mare organizatie de tineri la nivel international, fiind prezenta in peste 107 tari si teritorii si avand o istorie de 62 de ani in dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor.

Organizatia ofera tinerilor o experienta de dezvoltare inedita bazata pe 7700 de oportunitati de leadership, 5500 de posibilitati de schimb cultural , 470 de conferinte anuale, platforme virtuale si activitati de invatare in cadrul unui mediu international.

Prezenta AIESEC in Romania s-a facut remarcata timp de 21 ani si s-a extins in peste 15 orase.

Evenimentul Global Village are loc pe 11 martie, la Bucuresti Mall, intre orele 12.00 - 20.00, si ii asteapta pe toti cei care isi doresc sa afle mai multe despre culturile lumii. Tot de aici poti achizitiona obiecte interesante, pentru tine sau pentru persoanele dragi.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea