Evenimente

#workshop moda #Hellen Concept Store #workshop

Fii mereu in pas cu moda! Participa la workshopul DressUp, Marca Hellen Concept dedicat femeilor

Te invitam sa petreci alaturi de noi doua ore in care stilul dicteaza! Vino sa alegi tinuta potrivita si sa afli raspunsurile pe care le cautai poate de multa vreme.

Orice femeie isi doreste sa stie...

  • Ce este garderoba de baza / capsula
  • Tipuri de silueta, cu specificarea tipului fiecarei participante
  • Cele 5 piese de baza din garderoba cu exemplificarea lor si specificarea micilor diferente in dependenta de tipul de silueta
  • 4 stiluri de baza (de la care au evoluat celelalte) Classic, Etno, Romantic, Sport exemple de tinute in fiecare stil
  • Accesoriile, rolul lor in garderoba si cum pot modifica tinuta din una de zi in una de seara sau invers

Trucuri de stil

“Moda se schimba, stilul ramane” sunt cuvintele Gabrielei, Coco Chanel, iar ea chiar stia ce spune! Femeile au fost mereu si vor fi intr-o goana continua, dupa tot ce inseamna “a arata bine, deosebit si de neuitat”. Dar, totodata, nu trebuie sa uitam ca aceasta goana poate necesita prea mult efort si nu mai reusesti adeseori sa savurezi din frumusetea lucrurilor dupa care alergi .

Echilibrul este cel mai important, iar in moda, echilibrul se numeste STIL.

Tendintele se schimba de la anotimp la anotimp, iar pentru a arata bine in orice clipa nu trebuie sa fii conectata non-stop la tot ce se intampla pe podiumurile lumii. Este de ajuns sa cunosti cateva principii de baza pentru a-ti construi o garderoba care nu se va demoda niciodata, iar in dependenta de tendinte o vei complete subtil si cu rafinament, pentru a-i mentine aerul proaspat.

Astfel, noi, echipa Hellen Concept, va propunem un workshop in care vom raspunde impreuna la cele mai diferite intrebari cum ar fi:

Ce este stilul si cum il adaptezi?

Care este tipul tau de silueta, care-i sunt avantajele si cum ascunzi micile imperfectiuni?

Cum reusesti cu foarte putine piese in garderoba, dar alese corect, sa obtii tinute pentru orice iesire, indiferent daca este o tinuta casual, sau te pregatesti pentru o super petrecere.

Ei bine, sunt foarte multe intrebari la care noi, femeile, cautam mereu raspunsuri.

Asadar, acum, pe 21 ianuarie, va propunem sa punem bazele unui stil personalizat pentru fiecare participant. Vom vorbi despre cum influenteaza imaginea noastra succesul personal, dar si profesional si care ar fi trucurile potrivite pentru a arata exceptional. Va invitam la 2 ore de stil, in care nu doar vom vorbi, dar vom si simti…

Vei avea ocazia sa probezi tinute care ar putea alcatui garderoba minune!

2 ore in care vom pune bazele unui look necesar oricarei femei, astfel incat, mai tarziu, in cadrul altor workshopuri, sa avansam cunostintele noastre despre stil si de ce ar trebui sa descoperim stilul care ne avantajeaza.

Va asteptam confirmarile de participare la workshop pe adresa de mail: hellenconceptstore@yahoo.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea