Evenimente

#concert Enrique Iglesias #enrique iglesias #Enrique Iglesias concert Bucuresti

Enrique Iglesias, pregatiri pentru mega concertul din Bucuresti!

Concertul starului Enrique Iglesias este foarte aproape, iar acest lucru a fost resimtit de organizatorii evenimentului si prin prisma numarului mare de rezervari si cereri de bilete din ultimele zile.

Dupa 14 ani, de la primul concert sustinut in Romania, cei mai infocati admiratori ai starului latino-pop, au reactionat cu entuziasm urias la vestea show-ului ”Sex and Love”. Asa se face ca, joi, 12 mai, incepand cu ora 20:00, aproximativ 9.000 de spectatori vor lua cu asalt pavilionul central al Romexpo pentru a savura experienta live a mega productiei artistice care face inconjurul lumii cu mare succes.

Alaturi de band-ul sau, Enrique Iglesias ii va incanta pe spectatorii prezenti la Romexpo, cu cele mai cunoscute melodii din repertoriu. Hituri precum ”Bailando”, “Ring my bells”, “Hero, “Bailamos”, “Noche Y De Dia”, “Turn the night up”, “Tonight”, “I like it”, “Do you know”, “Not in love”, vor infierbanta atmosfera timp de doua ore si vor da startul distractiei specifice inceputului de sezon estival.

Cu putin timp inainte de a ajunge la Bucuresti, cantaretul le-a promis romanilor un show extraordinar prin intermediul unui mesaj video, postat pe pagina sa de facebook.com/Enrique.

Locurile alocate categoriilor VIP si Fan Pit au fost ocupate in totalitate, insa persoanele interesate isi mai pot achizitiona bilete la categoriile Standing sau Standing etaj 1+2. Preturile acestora sunt de 299 lei si 198 lei, in functie categoria de loc. Acestea pot fi cumparate atat online prin eventim.ro precum si de la magazinele partenere Orange, Vodafone, Germanos, Librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Carrefour si benzinariile OMV.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Top

Cauta-ti perechea