Evenimente

# concept gatit #culinaryon #cadouri craciun #cursuri de gatit

Distreaza-te gatind cu cei mai talentati maesti bucatari!

La sfarsitul lunii octombrie s-a deschis la Bucuresti CulinaryON, cel mai mare centru de divertisment culinar din Europa. Supranumit Disneylandul experientelor culinare, acesta ofera intr-un spatiu generos cursuri de gatit si nu numai, sub indrumarea unor chefi renumiti. 

Spaţiul creat este unul relaxant, în stilul loft-urilor din New York, fiind locul ideal pentru a încerca reţete noi, a primi oaspeţi, a găzdui team-building-uri eficiente şi distractive, evenimente corporate, conferinţe, aniversări de neuitat, petreceri pentru copii sau numeroase petreceri tematice.

Primul centru CULINARYON din Bucureşti este situat pe Şoseaua Pipera, nr. 48, într-un hangar încărcat de istorie, complet renovat, şi se întinde pe o suprafaţă de 1.300 de metri pătraţi. Locul respiră un puternic spirit industrial, mai ales datorită elementelor unice de design: podelele de lemn, pereţii din cărămidă, nuanţele puternice de violet. Aici veţi găsi trei mari studiouri modulare de gătit care comunica între ele, fiecare fiind echipat cu staţii de gătit mobile extrem de bine dotate, mese speciale pentru bucătari, bar şi sisteme multimedia de ultima generaţie – ingredientele perfecte pentru cele mai reuşite evenimente corporate sau pentru petreceri private memorabile.

CULINARYON din Bucureşti poate găzdui până la 200 de persoane, incluzând şi una dintre cele mai spectaculoase săli VIP, unde pot fi organizate evenimente private cu participarea celor mai renumiţi chefi sau poţi petrece seri relaxante cu prietenii în jurul unei mese unicat, din lemn de măslin, veche de peste 100 de ani. Sala VIP este cu atât mai impresionantă, cu cât oferă o vedere panoramică asupra studiourilor.

„Toată lumea iubeşte CULINARYON. Adulţii spun că aici au avut parte de cele mai frumoase experienţe legate de muncă. Copiii nu se mai satură să-şi murdărească mâinile în timp ce învaţă să gătească.Suntem siguri că românii se vor distra foarte bine aici gătind împreună cu cei mai buni bucătari, întâlnindu-se cu prietenii după serviciu, se pot relaxa în zilele libere cu colegii, sau pot organiza evenimente de neuitat. Altfel spus pot avea alături de noi, un milion de aventuri culinare”, a declarat Alessio Lewithin, Partener, CULINARYON România.

CULINARYON este o reţea internaţională de studiouri de gătit şi de divertisment, care deţine centre în Singapore, Moscova şi Bucureşti, şi are în plan să deschidă cel puţin 100 de noi locaţii la nivel internaţional. Lansată în 2012, compania a organizat până acum evenimente la care au participat peste 70.000 de clienţi fericiţi şi este liderul de piaţă în zona de divertisment culinar, cu o cota de piaţă de 60%.

CULINARYON a pornit acum cinci ani, în Moscova, primul centru fiind deschis în apropiere de Kremlin, pe o suprafaţă de 850 de metri pătraţi, care include cinci studiouri de gătit  şi o sala de conferinţe. În 2015, academia de aici a găzduit peste 30.000 de clienţi, serviţi de peste 60 de angajaţi şi 50 de bucătari renumiţi. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea