Evenimente

#noaptea devoratorilor de publicitate #evenimente bucuresti # bilete noaptea devoratorilor # evenimente noiembrie

Devoratorii de publicitate fac curatenie generala pe 7 noiembrie, la Sala Polivalenta!

Uniti sub deviza „daca vrei curatenie, incepi prin a face curatenie”, devoratorii de publicitate pun tara la cale pe 7 noiembrie la Sala Polivalenta si declara razboi deschis dezordinii din propria viata si din societate. Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2014 vine cu nu mai putin de 7 ore de program in care proiectiile, muzica buna si surprizele vor transforma cea de a 19-a editie a evenimentului in cea mai fierbinte experienta a industriei de publicitate.

In cele 7 ore interactive, devoratorilor de publicitate li se va aprinde apetitul pentru curatenie, in toate aspectele vietii lor: acasa, in sentimente, dar mai ales in perspectivele lor pe termen lung. Propriul stil de viata se proiecteaza in viata publica si in toate aspectele sale, asa ca trebuie sa dam rapid startul unei curatenii generale ca la carte!

Proiectia aduce inaintea publicului ideea ca eliminarea haosului din propriul mod de viata contribuie la restabilirea ordinii in intreaga societate. Curatenia generala este o necesitate pentru viata privata si publica.

Cosmin Cojocaru, DJ & Producer la Radio ZU, va deschide Noaptea din acest an. Cu un deceniu in spate de „dat ture” prin radio, intre microfonul de emisie si studioul de productie, Dj-ul este pregatit sa incinga spiritele cu muzica buna. Dupa ce a participat la cateva zeci de party-uri in club sau la petreceri private si a urcat pe scena unor evenimente importante, Cosmin Cojocaru a ajuns unul dintre cei mai cautati DJ ai momentului.

In calitate de MC, vor intretine atmosfera carismaticii Razvan Popescu si Flick, vedetele Radio ZU apreciate pentru umorul, rimele spontane si buna dispozitie cu care isi surprind de fiecare data audienta.

Dupa ce a cucerit topurile muzicale cu mega-hitul „Taxi” in calitate de artist solo si a castigat trofeul „Best Song 2014” la premiile RMA, What's Up vine in mijlocul devoratorilor de publicitate cu un concert care ii poarta amprenta inconfundabila.

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si in Magazinele Germanos. Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe https://www.facebook.com/devoratori.

Pe 7 noiembrie, Noaptea Devoratorilor de Publicitate aduce in Sala Polivalenta aerul proaspat al curateniei generale bine facute!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea