Evenimente

#continuu #teatru #arta

#Continuu, locul in care visele devin realitate!

Continuu, Studioul pentru Dezvoltare prin Arta a implinit un an. In primul an de existenta, studioul a tinut peste 800 de ore de curs, ateliere si workshop-uri cu adulti, adolescenti, dar si copii, avand in total peste 260 de cursanti.

 

In primul an de existenta, studioul a tinut peste 800 de ore de curs, ateliere si workshop-uri cu adulti, adolescenti, dar si copii, avand in total peste 260 de cursanti. Cei 20 de traineri colaboratori au sustinut peste 12 teme diferite de atelier si au organizat 4 spectacole ale comunitatii de non-actori.

La acestea se adauga atmosfera #Continuu si miile de experiente, emotii si trairi care le-au facut viata mai colorata si mai vesela participantilor dar si organizatorilor.

"A fost un an plin in care am cunoscut o multime de oameni minunati. Un an in care am evoluat impreuna si am invatat unii de la altii. Alaturi de voi am facut primii pasi, am cazut, ne-am ridicat si am mers mai departe. Datorita voua, acum ne tinem in picioare si crestem pe zi de ce trece. Suntem mandri de voi, bucurosi ca v-am cunoscut si ca v-am avut aproape anul acesta.

Drept multumire, am realizat acest filmulet care cuprinde cateva momente speciale din ultimul an la studioul Continuu.", au declarat organizatorii #Continuu.

"Ma bucur foarte tare ca fac parte din echipa continuu si ii doresc multi ani inainte! Aici e locul unde ii ajut pe copii sa faca primii pasi in actorie doar ca am fost surprins sa constat ca si ei ma ajuaa pe mine sa evoluez, sa merg continuu. Studioul Continuu este un loc in care ma simt in siguranta sa gresesc, stiind ca in cele din urma vom evolua impreuna.", a spus Sorin Dobrin, trainer #Continuu.

"Sunt foarte norocoasa sa fac parte din povestea Continuu, pentru ca ea inseamna joc, bucurie, provocare si autocunoastere! Pentru orice varsta!" – Simona Stoicescu, trainer #Continuu.

"Pe mine Continuu m-a ajutat de cand inca era un bebelus in burta, deci de mai mult de un an incoace. Si m-a ajutat invatându-ma sa ma ancorez iar in prezent dupa un incident traumatic. Apoi a insemnat prieteni, joaca si prin joaca sa invat sa ma las in emotii. Dar ce as mai tine musai sa spun e ca Continuu e copilul din tine care a implinit un an. La multi ani!", a spus Meri Delia Pulcher, trainer #Continuu.

Continuu – Studio pentru Dezvoltare prin Arta concepe cursuri si evenimente in domenii artistice si terapeutice. Poti participa la cursuri de actorie, teatru, art-therapy, animatie etc. Se adreseaza copiilor, adolescentilor si adultilor, precum si organizatiilor, prin ateliere concepute pe baza cerintelor speciale ale acestora.

Deschis in 2017 la initiativa Smarandei Caragea, actrita si trainer cu peste 10 ani de experienta, doctor in teatru aplicat, Continuu Studio iti pune la dispozitie o gama variata de cursuri de dezvoltare continua prin arta actoriei, art-therapy, psihoterapie, desen, animatie etc, adresate tuturor varstelor.

Mai multe detalii despre Continuu – Studio pentru Dezvoltare prin Arta, poti gasi aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea