Evenimente

# 1 mai #parcuri bucuresti #festival #targ #concert

Concerte si preparate traditionale in parcurile din Bucuresti, de 1 mai

Daca ramai in Bucuresti de 1 mai, nu trebuie sa stai inchis in casa. Te poti distra pe cinste la unul dintre concertele organizate in Capitala, sau poti savura unele dintre cele mai bune preparate traditionale, dar si internationale. Iata care sunt evenimentele pe care nu trebuie sa le ratezi de Ziua Internationala a Muncii.

Petrecere in Parcul Drumul Taberei

Daca stai in sectorul 6, atunci trebuie sa dai o fuga in Parcul Drumul Taberei. Aici va avea loc un concert organizat chiar de Primaria Sectorului 6, cu ocazia Zilei Muncii. Concertul incepe la ora 19:00 si va dura pana la 22:00. Pe scena vor usca Irina Rimes, Mandinga si The Motans.

Petrecere in stil spaniol, in Parcul Kiseleff si preparate romanesti in Parcurile IOR si Plumbuita

Daca adori preparatele si cultura spaniola, atunci trebuie sa ajungi in Parcul Kiseleff.  

"In Parcul Kiseleff aducem o serie de preparate spaniole: bocadillo, sandwich cu multa carne facuta la plita, sandwich cu jamon serrano, chipsuri din somon cu sos 1.000 de insule, dar si hamsii prajite si sprot prajit. Bineinteles, nu va lipsi sangria, bautura specific spaniola. La targul din Parcul Kiseleff avem si placinte de toate felurile, dar si clatite proaspete cu dulceata si ciocolata", au anuntat organizatorii, potrivit libertatea.ro.

In schimb, daca preferi preparatele traditionale trebuie sa ajungi in Parcul Plumbuita sau in Parcul IOR.

In Parcul Plumbuita, grataragiii vor pregati mii de mititei proaspeti, frigarui si carnati. Totodata, maramuresencele au pregatit sarmale cu mamaliguta. Aici te poti bucura si de concerte in aer liber, de muzica usoara internationala, dar si muzica populara, invitat special fiind interpreta Rodica Cretu.

In acelasi timp, in Parcul IOR, la intrarea de la Biserica Maramureseana poti savura micii boiresti, pregatiti dupa o reteta speciala de grataragii. Tot aici, pe gratar vor sfarai si pastrama, ceafa de porc si frigaruile. Totodata, din meniu nu lipsesc bunatatile la ceaun, precum varza calita cu mamaliguta. Iar daca iti place pestele, poti savura scrumbie de Dunare, biban de mare, cotlet de somon si pastrav pe pat de orez cu legume.

Desigur, berea va fi la discretie, la toate cele trei targuri, ce vor deschise de sambata, 28 aprilie, pana Marti, 1 mai, la ora 20. 

Sursa foto: youtube.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea