Evenimente

#Street Food bucuresti #Street Food festival #Street Food Park #Street Food

Concerte si delicii culinare in cadrul festivalului gastronomic: Street Food

Incepe cea de-a treia editie a festivalului gastronomic Street Food. Street Food este un festival gastronomic pe gustul tuturor. In plus, participantii vor putea lua parte la concerte memorabile sustinute de: Vama, Vita de Vie, Zdob si Zdub.

Festivalul va avea loc in perioada 14 – 17 iunie, in ParkLake Garden, iesirea spre parcul Titan, si va reuni numeroase camionete colorate pline cu zeci de preparate delicioase si surprinzatoare. In plus, concerte cu muzica live vor anima trei dintre cele patru seri de festival.

Street Food in the Park ii are ca actori principali pe cei mai cunoscuti si apreciati vendori ale caror preparate culinare cu siguranta vor cuceri publicul: Beanz Cafe, Betty Ice, Big John Foodtruck, Burger Peter, Crepes Charmees, Fane Curcanu', Gourmet Street Food, La Finca Alioli, Meat Busters, Prosecco Van, Smokin' Pig, Steakaway si Via Gofreria.

Burgeri, sandwich-uri, clatite, placinte, fripturi, paella si multe alte delicii asteapta sa fie savurate de gurmanzi pe terasa, sau chiar pe iarba, intr-o autentica atmosfera de picnic. Acestea vor constitui, cu siguranta, masa perfecta de weekend cu prietenii sau in familie, mai ales ca vor fi completate cu spectacolele inedite in aer liber pregatite de trei dintre cele mai apreciate trupe autohtone.

Participantii sunt asteptati sa se distreze pe ritmurile concertelor live sustinute de catre trupele Vama (joi, 14 iunie), Vita de Vie (vineri, 15 iunie) si Zdub si Zdub (sambata, 16 iunie), incepand cu ora 20:00.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea