Evenimente

#untold festival #untold # R.A.C.L.A.

Concert R.A.C.L.A. la Untold Festival 2016

R.A.C.L.A. cea mai veche formatie de Hip hop din Romania, va concerta pe scena Untold Festival 2016, spre bucuria fanilor.

Mai mult, trupa R.A.C.L.A. Le pregateste celor prezenti o surpriza de proportii. Doua dintre piesele de pe viitorul album R.A.C.L.A., "Raport Major" – care va fi lansat in luna septembrie a acestui an, vor fi cantate in exclusivitate pe scena festivalului.

"Sa fii pe scena la Untold este o onoare. Suntem bucurosi ca ne vom reintalni cu publicul clujean, am pregatit un show format din piese grele de pe cele 8 albume R.A.C.L.A. de pana in prezent. Exclusiv pentru Untold vom canta in prima auditie si piese de pe "Raport Major", urmatorul nostru LP care se va lansa in septembrie. Ne vedem vineri 5 august de la ora 20:00 la scena Alchemy by Absolut, cu pumnul strans deasupra ca trupele de ultra!", a declarat R.A.C.L.A.

Asadar, in data de 5 august, incepand cu ora 20:00, la scena Alchemy by Absolut fanii vor avea posibilitatea sa vada cum va suna urmatorul album R.A.C.L.A.

Sursa foto: youtube.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea