Evenimente

# concert Viorica Pintilie # concert live Viorica Pintilie #Viorica Pintilie #concert live

Concert LIVE, Viorica Pintilie! Afla cand si unde va avea loc

O voce puternica si expresiva, cu accente grave si catifelate, Viorica Pintilie va sustine un concert live in Bucuresti. Evenimentul va avea loc in club Tribute, pe 25 martie, incepand cu ora 21.00.

Cu o intensa activitate concertistica, in diferite formule muzicale, Viorica Pintilie este o prezenta care surprinde prin atitudinea pe care o are atunci cand canta si felul in care se transpune in muzica, iar atmosfera creata la concerte sale este una intima si calda, lasand senzatia ca iti stie povestea si ti-o canta. Printre colaborarile ei intalnim nume ca Liviu Negru, Alexandru Olteanu, Michael Acker, Tavi Scurtu, Paolo Profeti, Dan Nicolau, Ciprian Pop, Pedro Negrescu, Sorin Romanescu.

A trecut prin mai multe genuri muzicale pana sa ajunga la jazz, acesta fiind stilul in care se regaseste cel mai bine. Activitatea ei muzicala include Festivalul de Jazz de la Targu Mures (2013) si Sibiu Jazz Fest (2013). A lasat multe zambete pe chipurile celor care au fost la concertele ei, atat in cluburile din Bucuresti, cat si in Cluj, Sibiu, Targu Mures si chiar la Chisinau, in Bulgaria, Cehia si Portugalia.

Alaturi de Alexandru Olteanu (pian), Ciprian Pop(chitara), Michael Acker (bass) si Alex Kocsis (Tobe), Viorica Pintilie va invita la o minunata seara de jazz, in data de 25 martie, de la ora 21.00, la Tribute (Calea Victoriei 118).

Bilete poti fi achizitionate din reteaua Eventim.ro si IaBilet.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea