Evenimente

#blaturi #granit #piatra naturala #piatraonline.ro

Cel mai mare pavilion din Europa, dedicat pietrei naturale, inaugurat la Bucuresti

Cel mai mare pavilion din Europa, dedicat pietrei naturale, a fost deschis de PIATRAONLINE la sfarsitul lunii septembrie, in Bucuresti. Pavilionul are o suprafata de 800 mp si ofera vizitatorilor peste 300 de produse foarte diverse: marmura, granit, travertin, ardezie, limestone, quartit, ardezie flexibila. Explorarea acestui spatiu cu aspect de expozitie de arta este in egala masura confortabila si educativa.

Dupa cum se vede foarte bine din fotografii, pavilionul se bazeaza pe o ingenioasa combinatie de piatra naturala, metal, sticla si multa vegetatie. In acelasi timp, pe panouri gasim piese montate in structuri mai putin conventionale, ceea dovedeste o data in plus versatilitatea pietrei naturale. Desi este vorba de un showroom exterior, majoritatea produselor se pot folosi fara probleme si in amenajarile interioare.

Zone tematice. Canapele din marmura

Exista mai multe zone care prezinta produse de acelasi fel, asociate dupa diverse criterii. Astfel, gasim o zona destinata amenajarilor rustice: cuptor de paine si gratar, ambele functionale, obiecte decorative specifice, un colt de relaxare (canapele din marmura), si o zona mediteraneeana. Unul dintre sectoarele care se vor remarca imediat este cel al placilor terrazzo, bogat colorate. Cum imediat se va remarca si pasarela de la intrare de unde se poate admira o pasarela aflata la o inaltime de 3 m.

Colectii noi de terrazzo si de blaturi din piatra naturala

Noile modele de terrrazzo, de inspiratie columbiana, au fost special create pentru piata romaneasca de amenajari interioare si exterioare si se vor comercializa aici in exclusivitate. Initiativa PIATRAONLINE este o urmare fireasca a interesului tot mai mare al romanilor pentru placile terrazzo, care se folosesc atat in spatiile rezidentiale, cat si in cele publice, pentru placari verticale si orizontale.

O alta colectie care va impresiona fanii pietrei naturale este cea a blaturilor de baie si de bucatarie. Felul in care sunt expuse faciliteaza o mai buna intelegere a diversitatii lor din punct de vedere cromatic si textural. Faptul ca blaturile au dimensiuni care se potrivesc multor tipuri de interioare constituie un mare avantaj. Astfel, acestea se pot ridica direct si imediat din depozit, chiar in ziua cand se face comanda.

Arhitectii vor fi consilieri

PIATRAONLINE a inceput un nou program in domeniul vanzarilor de materiale decorative. Departamentul de consiliere vanzari va include incepand din luna septembrie un grup de tineri arhitecti. Acestia vor acorda asistenta clientilor care au nevoie de explicatii tehnice sau de indrumari din sfera designului ambiental. Arhitectii vor insoti clientii in showroomul interior si in pavilionul exterior ajutand vizitatorii sa inteleaga cat mai bine fiecare material in parte.

250.000 mp de produse. 7000 mp suprafata depozitare. 1500 de tipuri de produse

Stocurile PIATRAONLINE vor fi mai mari din acest an. Zona de depozitare a crescut cu 2600 mp, acoperind acum o suprafata de aproape 7000 mp. Suprafata insumata a produselor aflate permanent in stoc depaseste depaseste 250.000 mp si va continua sa fie tot mai mare de la o luna la alta. Astfel, existenta unui stoc mare de materiale va conduce la reducerea timpului intre comanda si livrare.

Relaxeaza-te si descopera piatra naturala!

Dupa cum se vede si in fotografii, pavilionul arata mai degraba cu o expozitie de arta si cu o gradina sub forma unui labirint. Acest pavilion expozitional unic in Europa este poate cel mai bun loc din Romania pentru o prima initiere in domeniul pietrei naturale. Piatra naturala este un produs spectaculos, care la noi se foloseste tot mai mult in toate tipurile de amenajari, de la cele de top pana la cele mai accesibile.

Surse foto: piatraonline.ro, generatordeinspiratie.ro si piatraonline.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea