Evenimente

#fitness Mamaia #cea mai mare ora de sport din Romania #kangoo jumps #zumba

Cea mai mare ora de sport, pe litoral. Cum poti sa participi

Pe 1 august, la Mamaia, are loc "Cea mai mare ora de sport din Romania", unde veti putea invata cele mai simple si eficiente exercitii de fitness cu ajutorul unor renumiti instructori din Romania si din strainatate. 

Evenimentul se desfasoara intre orele 9.00 și 21.00 la Piațeta Perla si face parte din programul național “Mișcarea face bine”. La „Cea mai mare oră de sport" din Mamaia vor avea loc demonstraţii de fitness, precum Kangoo Jumps, Zumba, Steel Programs, Rebound AAS, Functional Training, Khai Bo, Aerobic, Fotbal, Skandenberg, zonă cu biciclete staționare și una pentru Boot Camp. Sesiunile vor fi susținute de instructori renumiți la nivel național și internațional.

Partenerul medical al evenimentului este Fundația Policlinici Sociale Regina Maria, care va oferi în mod gratuit o serie de teste medicale generale și va acorda sfaturi medicale pentru un stil de viață sănătos. Programul complet al evenimentului este disponibil pe www.miscareafacebine.ro, platforma de informare dedicată campaniei. 

  •   2015-07-30
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Laura Matei

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii