Evenimente

#activitati Craciun #concert craciun #activitati copii #concerte #craciun #muzee #capitala #bucuresti

Ce poti face de Craciun in Bucuresti

Se anunta zile intregi de petreceri in Bucuresti. Asadar, daca nu ai ce face de Sarbatori, trebuie doar sa iesi in oras, sa mergi la concerte, sa vizitezi muzee sau sa-ti duci copiii sa-l vada pe Mos Craciun sau pe Rudolpf.

Concerte in Capitala

Daca esti pus pe distractie, este important sa stii ca incepand de astazi au loc numeroase spectacole si concerte in Capitala. Astazi, incepand cu ora 18:30 poti participa la concertul sustinut de Vasile seicaru, Narcisa Suciu, Ducu Bertzi, pe scena amplasata la Universitate.

Tot aici vor conceta sambata, 26 decembrie, Pepe, Proconsul, Calin Geambasu Band si Delia & Band, iar duminica, 27 decembrie, vor urca pe scena Luminita Anghel, Marcel Pavel, Directia 5 si Loredana & Agurida, anunta libertatea.ro.

Activitati pentru cei mici

Ce poate fi mai frumos, pentru un copil decat sa se intalneasca cu personajele lui preferate din povestile de Craciun? Ei bine, aceasta dorinta ii poate fi indeplinita pana pe 27 decembrie. Mergi cu el in Parcul Crangasi din Capitala pentru a se intalni cu Spiridusul Mosului, Rudolph – indragitul ren cu nasul rosu, Craiasa Zapezii, Omul de Zapada, Elsa si numeroase alte persoanje.

Activitatile dedicate copiilor incep la ora 11:00 si dureaza pana seara in jurul orei 19:00. In tot acest timp, pe langa intalnirile cu personajele preferate, cei mici vor avea parte de numeroase surprize: teatru, ateliere de pictura, face painting, jocuri interactive, colinde si concursuri.

Vreme buna de patinoar

Temepraturile primavaratice te scot din casa? Este vremea perfecta pentru a merge la patinuar. Numeroase patinuare din Capitala au program prelungit in perioada Sarbatorilor. Afla ce patinuare sunt deschise si care este tariful de intrare AICI!

Citeste si: Craciun pe patine! Unde te poti distra iarna aceasta

Viziteaza gratis un muzeu

Nu ai avut pana acum timpul necesar pentru a vizita un muzeu? O poti face de Craciun! Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa este deschis in perioada Sarbatorilor, exceptand ziua de Craciun. Astfel, maine, 24 decembrie, programul se va desfasura intre orele 10:00 si 14:00, urmand ca sambata si duminica muzeul sa fie deschis. Pana pe 31 decembrie, expozitia temporara de reptile vii, intitulata "Cu sange rece", poate fi vizitata gratis.

 

 

Sursa foto: radiotimisoara.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea