Evenimente

#targ Andreea Esca #. Crazy Christmas #Made in RO #10 # Art Fashion Fair #Targuri craciun

Cadouri de Craciun de neuitat: de la targul Andreei Esca la Art Fashion Fair si Christmas Vintage Bazaar

Daca inca nu ai apucat sa cumperi cadourile speciale pentru oamenii dragi, targurile din acest weekend sunt locurile perfecte pentru tine!

Made in RO #10 - Targ ales de design

Pe 16 si 17 decembrie, un NOU Made in RO by Designist.ro te asteapta sa-ti alegi cadourile de Craciun, cu 100% design inclus. Piese ceramice, home & deco, jucarii sau lampi cool, bijuterii si accesorii fashion - toate din noile colectii ale designerilor romani.

Vor expune: Abru, Adora Costa, Alexandra Radu, Alina Ceramics, Anima, Artefact room, Atelier Merci, Atelier RSVD, Atelier437, Atelierul de Portelan, BUMbagR, Casuta cu cerdac, Ceramic Sparrow, Christine on the Clouds, Contemporia, Cork Boutique, Cosanzeana, Cristina Masnitz Jewelry, Cufir, Deco-Box, Deep Design Concept, Devla Accessories, Differenzial Kraft, Don Papillon, Efemere, Fig, Foldo, GloryBox, Halfdrop, IF, Ioana Petre, Iutta, Joyelissimo by Gena Tudor, Lehel Jewelry, Lemnia, Lia Pfeiffer, Little Houses, Mesteshukar ButiQ, Metal Creativ, Moon, Most Precious, Noah, Noha Nicolescu, Oana Stoica Ceramics, Open Minds, Personajul LoL by Dan Piersinaru, Rusbo Design, Serebe, Sonjaline, Spoonfool, Square Art Studio, Una ca Luna, Unca Studio, Utopic by Mona Vulpoiu, Woodish, Zulunatic, Zuriell si altii. Detalii despre  Made in RO #10 gasesti aici. 

2. Art Fashion Fair

Tot in acest weekend are loc Art Fashion Fair, targ de fashion si lifestyle, ajuns la a 11-a editie. Organizatorii promoveaza o cultura a inspiratiei, creativitatii si colaborarii, prezentand exclusiv designeri si branduri autohtone (haine si accesorii de autor, obiecte de design interior si produse organice) unei comunitati de oameni deschisi catre original, consumatori de design romanesc, high fashion si luxury brands.

3. Bounty Fair

Bounty Fair - un targ plin de creatii de tot felul, locul ideal de gasit cele mai speciale surprize de sarbatori, intregii familii, indiferent de varsta. Ce vei gasi mai exact la Bounty Fair?

  •  Shopping de Craciun cu aproximativ 50 dintre cei mai talentati creatori romani: haine si accesorii vestimentare pentru femei, bijuterii stilate sau neconventionale, home decor, cosmetice naturale, dulceturi naturale, sectiune produse pentru copii (jucarii si hainute)
  •  Ateliere haioase unde cei mici se vor distra si isi vor folosi abilitatile creative, cu tematici diferite, adaptabile la vȃrstele micutilor;
  • Tombola cu premii pe loc ( daca cumperi ceva din targ, o rasplata de la noi primesti)
  •  Muzica buna, cadouri surpriza, stat la povesti, bunataturi si tot ce-ti mai trebuie sa intri in spiritul Craciunului.

Detaliile targului Bounty Fair le gasesti aici.  

4. Mama Fest 

Mama Fest  este o oaza de bine si rasfat pentru familia ta intr-un festival de mestesuguri, artizanat si ateliere create de mame! Te vor astepta:

  • joaca, joaca si iar joaca pentru pici,
  • ateliere de sezon,
  • respiro pe cinste cu un bufet ales
  • targ cu produse de soi, create de SUPER MAME (jucarii, haine, home &deco, e vremea sa iti faci cateva cadouri irezistibile!)
  • proiecte admirabile.

Iata ce vei mai putea descoperi la Mama Fest.

5. Christmas Vintage Bazaar

Ai doua zile de shopping la preturi accesibile si negociabile, cu lucruri frumoase care te vor inspira , haine, noi si vintage, bijuterii hand-made, accesorii, genti, pantofi ,cosmetice, haine pentru copii, obiecte deco , preparate ecologice si multe alte minunatii, perfecte pentru cadourile tale de Craciun. Detalii Christmas Vintage Bazaar


6. Christmas Maker Fair

Maker Fair e un loc in care poti sa-ti cumperi (sau) sa-ti faci cadoul aproape perfect, cel pe care-l cauti nelinistit in magazinele din oras, cel pe care ti-l imaginezi dar nu stii exact cum ar arata pana nu-l ai in mana. La Maker Fair o sa gasesti obiecte de design, haine, bijuterii, articole de design interior, ilustratii dar si produse de gastronomie (facute local, la scara mica, in atelierele creative ale Bucurestiului).

La Christmas Maker Fair, ai intalnire cu artizani in lemn, metal, sticla, ceramica, textile precum si mestesugari ai gustului la cel mai prietenos targ de Craciun din oras. Christmas Maker Fair este primul targ de sezon care reprezinta cu mandrie cultura makerilor din Romania, promovand o alternativa la cadourile in serie prin obiecte ce au in spate mai mult decat un proces mecanic de productie.

7. Crazy Christmas

La festivalul de shopping Crazy Christmas by Andreea Esca, care va avea loc duminica, 17 decembrie, la The Ark, in Bucuresti, poti gasi fel de fel de cadouri, atat pentru cei dragi, cat si pentru colegii de la birou (precis participi la vreun Secret Santa, nu?).

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea