Evenimente

# targ bob marley #targ beraria h #concert tribut

Bob Marley, la Bucuresti! Concert tribut si Afro-Market

Legendarul Bob Marley, care ar fi implinit pe 6 februarie 72 de ani, va fi celebrat in weekend la Beraria H, in cadrul unui eveniment inedit. Astfel, pe langa un concert tribut, pe ritmuri raggae, este organizat si un targ artizanal cu aceeasi tematica. 

In data de 11 Februarie 2017 va avea loc un concert tribut la Beraria H pentru a-l sarbatori pe legendarul Bob Marley. Pe scena din Arena urca Johnny King alaturi de invitati speciali: Sasha (vine direct din Polonia), Mike Diamondz, Cedry2k, Uddi, Cliff Kido, Dee-Dee, Serena, Jimmy A. si dansatoare. Un party-show reggae-pop exploziv si multicolor, cu momente-surpriza de cabaret, street-dance si twerk, pe ritmuri de reggae roots, dancehall, raggae hip hop, dubstep, si un repertoriu bogat cu piese precum Could You Be Loved, No Woman No Cry, I Shot The Sheriff, Buffalo Soldier sau One love ce vor ridica sala in picioare.

Beraria H va fi locul unde va prinde viata si Afro Market-ul lui Bob Marley, incepand cu orele 13:00. Aici, bijuteriile, articolele vestimentare si piesele artizanale ce poarta semnatura artistilor artizani vor fi asezate intr-un cadru colorat, unde iubitorii acestei culturi bogate si colorate vor avea ocazia sa le aprecieze dar sa si experimenteze cultura jamaicana- o cultura plina de culoare si pofta de viata.

 Artisitii vor expune bijuterii din lemn, tricouri si cani personalizate Rasta Style, accesorii pentru codite si dreaduri africane, genti, haine, selectie de trabucuri cubaneze, accesorii de fumat - bonguri, brichete, scrumiere, etc. De asemenea, in cadrul Afro Market vor fi organizate workshopuri de dansuri tribale/reggae/afro, tobe africane, pictura pe lemn, demonstratii de dreaduri, pictura live pe panza, dar si tatuaje cu hena!

Evenimentul incepe la ora 13:00 si va continua pana la miezul noptii. Detalii despre eveniment aici

Foto: hepta.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea