Evenimente

#ziua internationala a jazzului #concerte jazz #30 aprilie #concerte #cluj #bucuresti

30 aprilie este declarata Ziua Internationala a Jazzului. Iata la ce concerte poti merge

Pe 30 aprilie, in lumea intreaga se sarbatoreste Ziua Internationala a Jazzului. Capitalele europene au pregatit evenimente grandioase, iar romanii nu fac exceptie. Impatimitii jazz-ului au diseara de unde alege, fie ca se afla in Bucuresti sau in Cluj.

Cartierul general al jazzului este anul acesta in Paris, acolo unde va avea loc concertul "All-Star Global Concert". Aici vor sustine recitaluri artisti ca John Beasley, A Bu, Antonio Farao, Herbie Hancock, Till Bronner, Ibrahim Maalouf, Hugh Masekela.

Iata cum poti sarbatori in Romania Ziua Internationala a jazzului.

Jazz Day in Cluj

In cel de-al patrulea an de cand 30 a prilie a fost declarata Ziua Internationala a Jazzului, la Cluj se pune in scena un concert de gala ce reuneste 40 de artisti pe aceeasi scena.

Un spectacol de trei ore in care se vor interpreta 11 stiluri de jazz. Pe scena vor urca Sofia Rubina, Villu Veski, Corneliu Stroe si Balkanamera Quartet, Ola Onabule.

Concertul va avea loc la Casa de Cultura a Studentilor, iar biletele se gasesc exlusiv online pe Biletmaster.ro, iar preturile sunt cuprinse intre 45 si 70 lei.

Concert in Bucuresti la Palatul Sutu

Diseara, incepand cu ora 19.00, la Palatul Sutu din Bucuresti fanii jazz-ului pot merge la concertul Adrian Naidin Band. Adrian Naidin, Gabriel Balasa si Giani Amarandei vor sustine un recital timp de o ora. Biletele se achizitioneaza la intrare si costa 16 lei.

Big Band-ul Radio la TVR 2

Daca vremea mohorata te tine in casa, in seara aceasta intre 20.00 si 22.00 TVR 2 transmite o editie speciala "Jazz, Blues and more" prezentata de Mike Godoroja si Florin Lungu.

In cadrul emisiunii poti asculta Big Band-ul Radio – dirijat de Ionel Tudor - dar si pe Snaco Dixieland Jazz Band, Irina Popa & The Sinners, Jazzappella, Mike Godoroja & Blue Spirit, Rares Totu & The Midnight Sun.

Un moment special in cadrul emisiunii ii va fi dedicat artistului Johnny Raducanu.

Jazz in Arad

Incepand cu ora 19.00 in Arad, la Cinematograful Arta are loc un concert sustinut de Peet Project din Budapesta, Zolbert, si Claudia Iuga.

Sursa foto: chwestinstrumentalmusic.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea