Evenimente

#artisti neconventionali #ARTfel 2018 #Gala ARTfel 2018 #spectacole

ARTfel 2018 - Gala unor artisti neconventionali!

Gala ARTfel reprezinta un concept neconventional al unei companii tinere, ce a reusit sa produca in ultimii ani spectacole de teatru de la zero, lansari de carte si concerte simfonice.

Cu toate acestea, ARTfel ramane in continuare fidel principiilor sale: fara cuvinte licentioase, fara politica, fara promovare agresiva sau neloiala, fara incercari de a revolutiona arta folosind metode reprobabile precum senzationalul, sexul sau grobianismul.

In 2018 gala ARTfel revine cu o multime de spectacole si reprezentatii noi. Gala ARTfel 2018 va avea loc pe 14 mai la Teatrul National Bucuresti, si va sintetiza toate proiectele culturale trecute, prezente si viitoare.

Programul Galei ARTfel 2018 - (2h30'):

Muzica: Surpriza oferita de unul dintre cei mai talentati muzicieni romani: Clasic vs Modern

Teatru: "JE suis Personne!" ("EU nu contez!") de Florin Coman

Distributie: Marian Ralea, dublu castigator al premiului UNITER pentru cel mai bun actor, va juca rolul principal Iuda. Distributia este completata de actori cu roluri importante pe scene ca TNB, Odeon, Teatrul Masca, etc., actori consacrati precum Anamaria Pislaru, Sorin Dinculescu şi Relu Poalelungi şi actori tineri: Antonio Tadeusz Minca, Beatrice Rubica, Altan Safta Zecheria si Georgiana Vratiu. Coloana sonora live: Narcisa Baleanu (nai – muzica populara) cu implicarea extraordinara a unui reprezentant marcant al Filarmonicii "George Enescu": Adrian Petrescu, avand calitatea de regizor muzical.

Lansare carte: "Tacerea icoanei" de Florin Coman, roman dedicat memoriei Regelui Mihai, care continua povestea piesei de teatru "JE suis Personne!".

Lansarea proiectului filmului: "La Boheme", ecranizare dupa romanul "Tacerea icoanei"

Receptie: autografe, achizitie carte, sampanie

Biletele pentru spectacolul din 14 Mai 2018, ce va incepe la ora 19.00, au fost deja puse in vanzare si pot fi achizitionate de la Casa de bilete a TNB, pe site-ul tnb.ro sau pe mystage.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea