Evenimente

# masa comunitara # masa impreuna #drumul taberei #vecini

Afla cine sunt vecinii tai de cartier si luati masa impreuna

Sambata, 16 iunie, ai ocazia de a-ti cunoaste vecinii si de a lua masa alaturi de acestia. Peste 100 locuitori din Drumul Taberei sunt invitati sa gateasca un pranz alaturi de doi chefi si sa ia masa impreuna.

Aceasta este prima masa comunitara organizata in noul Food Court al centrului comercial Drumul Tabrelor, o masa care sa uneasca intregul cartier. Scopul actiunii este de a crea relatii intre cetateni, de a socializa si de a impartasi experiente din cartier si sa colaboreze cu credinta ca pot schimba in bine lucrurile din jur.

Evenimentul este si despre a bucatari impreuna cea mai delicioasa salata si un desert surprinzator de bun, alaturi de 2 chefi pasionati: Chef Dumitru Bucsa, executive chef Novotel si Chef Cristian Vaduva.

Oamenilor le place sa se intalneasca si sa socializeze, iar pregatitul si luatul mesei impreuna este experienta care creeaza relatii de durata. Pe lista invitatilor sunt locuitorii din Drumul Taberei, oameni activi ai comunitatii, cei din initiativele civice si bloggeri din cartier. Locuitorii sunt astetati impreuna cu copiii. Cei mici vor avea parte de activitati creativ-distractive.

Pentru ca ne dorim sa fim o comunitate, fiecare participant va contribui cu ceva la aceasta masa. Gazdele aleg ingredientele si ustensilele de gatit, specialistii si distractia. Invitatii aduc mere, stafide si nuci pentru desertul special. Dupa ce vor gati, toti participantii vor lua pranzul in familia Drumul Taberelor.

Evenimentul este gandit pentru a acomoda 120 de adulti si 50 de copii si are loc in noul Food Court din centrul comercial Drumul Taberelor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Top

Cauta-ti perechea