Evenimente

#festival biciclisti #Bicycle Music Festival #biciclisti

Afla ce trupe vor concerta la Bicycle Music Festival

Bicycle Music Festival este un eveniment alternativ, dedicat pasionatilor de biciclete si muzica si totodata, primul festival cu muzica la pedale. Trupele participante vor concerta pe patru scene diferite, de-a lungul traseului caravanei de biciclete Bicycle Music Festival.

 

Bicycle Music Festival ii va avea ca invitati pe Vita de Vie, Les Elephants Bizarres, Mara & Mongol, TiPtiL ,The Dream Diggers si Temple Invisible.

Festivalul se va defasura urmand un traseu format din patru puncte deja devenite locuri clasice de intalnire pentru biciclisti. Cele patru puncte vor fi unite de caravana de biciclete Bicycle Music Festival, pentru care adunarea se va suna la primul loc de intalnire, unde va fi amplasata si prima din cele patru scene si unde va avea loc si un concert, sustinut de Temple Invisible.

Urmeaza inca trei puncte de intalnire, cu trei scene si trei concerte, astfel: concert The Dream Diggers - Live Set, apoi concert TiPtiL si Mara & Mongol, iar festivalul se va incheia la cea de-a patra scena, cu Les Elephants Bizarres si Vita de Vie.

La Bicycle Music Festival oamenii sunt energia. Deci, daca vreti sunetul mai tare, va asteptam pe toti sa dati la pedale!

Iti reamintim ca participarea la festival va fi gratuita!

Festivalul va avea loc in Bucuresti, in data de 20 iunie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea